ΑΕΚ: Πυρά Μαύρου κατά Δημητρέλου

Επίθεση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά κατά του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Ανδρέα Δημητρέλου, εξαπέλυσε ο παραιτηθείς πρόεδρος κ. Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, προκειμένουν να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

Επίθεση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ και προσωπικά κατά του διευθύνοντος συμβούλου, κ. Ανδρέα Δημητρέλου, εξαπέλυσε ο παραιτηθείς πρόεδρος κ. Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, προκειμένουν να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση.

«Η ιστορία με τον Βλάχο έγινε για να φάνε τον Μαύρο, να μην κάνει δικό του Δ.Σ. και αρχίσει να ψάχνει», τόνισε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. «Η ΑΕΚ χρειάζεται εμφύλιο πόλεμο, όσοι την αγαπάμε πρέπει να ενωθούμε για να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι και να ‘καθαρίσει’ η ΑΕΚ», υπογράμμισε ακόμη, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα και τον ίδιο το καλοκαίρι. «Χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα υπήρχε αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ», τόνισε με έμφαση.

Και συνέχισε:

«Αν καθόμουν θα ήταν η μεγαλύτερη προσβολή για μένα. Θεώρησα καλό να φύγω. Ως εδώ. Τέλος! Τραβήξτε μόνοι σας το κουπί. Αν και δεν ξέρετε να κάνετε κουπί. Η φουκαριάρα η ΑΕΚ θα τα πληρώσει πάλι».

Αρχικά ο Θωμάς Μαύρος είπε:

«Ευχαριστώ όλους τους ΑΕΚτζήδες για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια τους να σωθεί η ΑΕΚ. Ο στόχος επετεύχθη. Η ΑΕΚ είναι στην Α’ εθνική. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε η ΑΕΚ. Από τα διαρκείας και τις πωλήσεις βρήκαμε χρήματα. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.

» Για την παραίτηση μου ο κ.Δημητρέλος και οι συν αυτώ αποφάσισαν χωρίς την παρουσία μου, χωρίς να χρειάζεται, να συγκαλέσουν συμβούλιο και να αποφασίσουν την απομάκρυνση του Βλάχου και των συνεργατών του. απαράδεκτο. Ούτε καν να το συζητήσουμε. Σεβασμός μηδέν, γνώσεις ποδοσφαίρου κάτω από το μηδέν. Γιατί τόσο γρήγορα και ενώ ήμουν στο γήπεδο μέχρι τελευταία στιγμή. Με πήρε ένας δημοσιογράφος ότι επίσημα ανακοινώθηκε ότι φεύγει ο Βλάχος. Του είπα δεν πας καλά. Του λέω τσέκαρε το και πάρε με. Με πήρε ο Δημητρέλος μετά και μου λέει αποφασίσαμε να τον διώξουμε μαζί με τους συνεργάτες. Μου λέει ο κόσμος. Πριν ήταν το 44, μετά ήταν οι επενδυτές. Μου λέει είναι επικίνδυνο για τους επενδυτές. Του λέω δεν ξέρεις τι λες. Ριζικά διαφωνώ. Μου είπε ότι ήταν ο κ.Σεραφείδης μαζί. Τον έβαλε γιατί ξέρει ότι είμαι ευαίσθητος με τους παλαιμάχους. Του λέω εν θερμώ δεν παίρνω αποφάσεις. Του λέω Δευτέρα να το συζητήσουμε. Μου λέει εντάξει. Με παίρνει ο δημοσιογράφος από το aek365 και μου λέει επίσημα βγήκε και του λέω παραιτούμαι.

» Εμένα ήθελαν να διώξουν. Όχι τον Βλάχο. Δεν με άφησαν. Τι θέλει ο κόσμος, δικαιοσύνη και αλήθεια. Πέρασαν 200 εκατ. ευρώ που είναι; Που είναι η αλήθεια. Αυτός είναι ο λόγος που δεν με άφησαν. Αν δεν καθαρίσει η ΑΕΚ εκ των έσω…

» Τι λέμε διαιτησίες, ΟΣΦΠ και ΠΑΟ αυτά είναι μετά. Πρώτα πρέπει να καθαρίσει η ΑΕΚ από μέσα. Ο κόσμος που ανέθεσε μια αποστολή. Εγώ γουστάρω, αυτοί προσπαθούν και το πέτυχαν μέχρι στιγμής να μην μπούμε στο Δ.Σ. Δεν έχουν νικήσει. Αν είναι όλα καθαρά θα πω είναι σωστοί. Αν είναι. Δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος. Η συμπεριφορά τους είναι περίεργη. Το ότι ήμουν πρόεδρος δύο μήνες ήταν λάθος. Ή με δικό σου ΔΣ γίνεσαι, ή όχι. Ψάχναμε τον Ανδρέα να μάθουμε. Ήταν ο Τζορτζ Μπεστ των Σπατών και εμείς τα μπολ μπόις.

» Ό,τι έγινε το Σάββατο τελείωσα. Αν θέλει ο Δημητρέλος να γίνει πρόεδρος, προπονητής, να μπει μέσα και να βάλει και γκολ. Είναι μεγάλη προσβολή για μένα αυτό. Προσβολή προς εμένα ήταν αν θα έμενα. Είπα τέλος. Τραβήξτε μόνοι σας κουπί, που δεν ξέρετε να κάνετε. Η ΑΕΚ θα το πληρώσει η φουκαριάρα. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Δεν ήξερα τι γίνεται στην πλάτη μου. Δεν ήρθε ξαφνικά την επόμενη μέρα ο Αναστασιάδης, είχε γίνει προεργασία. Εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου.

» Τέλος η ασυδοσία, ο μη σεβασμός στους θεσμούς. Δεν θα προχωρήσει η ΑΕΚ χωρίς σεβασμό. Αν δεν υπάρχει οικογένεια, σεβασμός, πρόγραμμα πως θα βγει ο πατέρας να δουλέψει να φέρει ψωμί. Και πως θα προστατεύσει η μάνα τα παιδιά. Μεγάλη χαρά που ο κόσμος με πιστεύει. Τώρα πρέπει να γίνει πόλεμος. Ήθελα ειρήνη αγώνα, αλλά δυστυχώς…

» Οι μέτοχοι πέταξαν το σκάφος στον ωκεανό, έβαλαν κάποια παλικάρια μπροστά και έφυγαν από τα αμπάρια. Το μεταφράζω ότι θέλουν την ΑΕΚ στην Δ’ Εθνική. Με τόσα χρέη… Τζιμπούρ – Μανωλάς έφυγαν, δεν με νοιάζει που πήγαν, αλλά πως έφυγαν. Τους έταξαν λεφτά και δεν πήραν τίποτα. Κοίταξαν τα λεφτά τους. Χάσαμε 3 εκατ. ευρώ από την Ευρώπη φέτος. Μπουρλοτιέρης ο Αδαμίδης, στην βενζινάκατο για να φύγουν…

» Φαγωθήκανε με τον Ηλιόπουλο και τον Σταυρόπουλο που είναι ΑΕΚ και τους ήθελα μαζί. Ο Σταυρόπουλος ο μεγαλύτερος χορηγός μετά τον ΟΠΑΠ. Δεν ήθελαν ισχυρό τον Μαύρο. Αυτό είναι. Η ΑΕΚ δεν θα χαθεί. Θα πολεμήσει. Είναι σαν εμφύλιος όλο αυτό. Να φύγουν όλοι αυτοί. Είναι δική τους η επιχείρηση, αυτοί φταίνε. Ο κόσμος ζητά αλήθεια, να την πουν αυτοί. Που πήγαν τόσα λεφτά ρε; Δείξτε μας που πήγαν.

» Πρέπει να ανατραπεί η κατάσταση. Είμαστε εδώ. Η νίκη είναι δική μας, αρκεί να ενωθούμε. Όσο μπορεί ο καθένας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Η ΑΕΚ θα ξεφτιλιστεί και θα ταπεινωθεί και άλλο. Αυτά είχα να πω».

Για το ποιος διοικεί την ΑΕΚ:

«Οι μέτοχοι και οι μπροστινοί τους. Ο Αδαμίδης ναι. Γιατί δεν φεύγουν όλοι αυτοί; Παίρνουν λεφτά; Θα παρακάλαγα να έρθει άλλος αν ήμουν εκεί. Να έρθει φρέσκο αίμα. Δεν φεύγουν. Κάτι σημαίνει. Κέρδισαν μέχρι στιγμής. Θα είχε διαλύσει η ΑΕΚ αν δεν είχε λεφτά από διαρκείας και πωλήσεις παικτών. Ποιος θα πουλούσε παίκτη χωρίς τον Μαύρο; Θα γινόταν το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου εκεί στα Σπάτα χωρίς εμένα, ήμουν η ομπρέλα. Το φιλί της ζωής ήταν εκεί. Αν δεν ήταν αυτά τα λεφτά θα ενδιαφερόταν ούτε ο Βιντιάδης».

Για το αν υπάρχει σχέδιο εναντίον του:

«Δεν με θέλουν. Εκτός του Δημητρέλου που είναι για την πάρτη του εκεί, όλοι οι άλλοι. Δεν θέλουν τον Μαύρο. Όλοι αυτοί του Δ.Σ. Ο Μπρουσιανός, ο Σίμος κ.α. Ο Δημητρέλος παίζει δικό του παιχνίδι. Κυνηγά την δόξα, να έχει δουλειά ο άνθρωπος. Τον ανεβάσατε εσείς, τον κάνατε Θεό. Του είπα συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχει κάνει. Αλλά όλα έχουν όρια. Δεν είμαι κομπλεξικός. Δεν θέλουν υγιή κατάσταση στην ΑΕΚ. Θέλουν σκοτάδια. Μου έκλειναν τα συρτάρια, δεν μου τα άνοιγαν. Έχω εικόνα, όχι στοιχεία».

Για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα κι αν υπάρχει λύση:

«Δεν έχω. Σας το λέω τώρα. Θα γίνει πόλεμος με εμένα είτε έξω, είτε μέσα. Μαζί με όλο τον κόσμο θα κάνω τα πάντα, ότι χρειαστεί. Να καθαρίσει η ΑΕΚ. Θέλουμε μια ΑΕΚ νέα με υγιείς βάσεις. Να μην υπάρχουν συμφέροντα και σκοτάδια. Να κάνουμε το γήπεδο μας. Όλοι μαζί τώρα που είναι έτσι, να είμαστε περήφανοι όλοι μαζί. Θα έχουμε συνεισφέρει όλοι σε αυτό. Αν δεν μπουν Χάρις – Βιντιάδης θα μπούμε στο Δ.Σ., θα ζητήσουμε την διοίκηση. Τέλος. Με αγκάθι το οικονομικό, αλλά θα μπούμε. Εγώ εύχομαι να μπουν πάντως. Το ζητούμενο είναι να σωθεί η ΑΕΚ και να ξεκινήσουμε να δημιουργούμε».

Για το τι έπρεπε να γίνει στο αγωνιστικό κομμάτι:

«Είναι πλασματική η εικόνα μας στην βαθμολογία. Εμείς στο πρώτο λάθος τρώμε γκολ. Δεν θέλω δικαιολογίες. Φοβερή ατυχία σε κάθε ματς. Στην Κρήτη από δύο πέναλτι και τέλος. Δεν λέω για τις ευκαιρίες του Σίσιτς. Αν δεν ήταν τα πέναλτι θα κερδίζαμε 0-1. Με τρία λάθη σε μια φάση φάγαμε γκολ. Με την Τρίπολη νεκρός ο Αστέρας έκανε μια ευκαιρία έβαλε γκολ, με τον ΠΑΟ προχθές έκανε 15. Με την Ξάνθη τα ίδια. Δεν μπορούσαμε να τα υπολογίσουμε αυτά με τον Βαγγέλη. Είναι ακόμη αρχή. Οσοι κάνουν εκτιμήσεις τώρα δεν ξέρουν μπάλα. Στην Μάντσεστερ ο Φέργκιουσον είχε μόνο αποτυχίες. Αλλα στηρίχθηκε και είδατε μετά. Ο Βλάχος είναι ΑΕΚτζής. Τέλος. Ήθελε τόσο πολύ για όλους να πετύχει και αυτό τον πήγε πίσω».

Γιατί δεν τα έλεγε αυτά πριν:

«Είχα τον μπαμπούλα ότι θα διώξω τον επενδυτή. Θα με κατηγορούσαν. Δεν ήθελα να γίνει. Κάναμε την πάπια. Το Σάββατο όμως ξεχείλισε το ποτήρι. Αφού μπήκαν και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι τέλος. Ελεγα σε όλο τον κόσμο ηρεμία, αλλά τώρα… Τώρα έχω αποφασίσει. Ο Θωμάς δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί δεν είναι ο εαυτός του εδώ. Τι να κάνω να τα διαλύσω όλα;»

Για τα λάθη στις μεταγραφές:

«Το λάθος Τσιάρτα το χρεώνομαι εγώ. Εγώ ήθελα 4-5 έμπειρους. Ο Τσιάρτας ήθελε μόνο μικρούς. Συμφωνούσε μαζί μου ο Βαγγέλης. Ο Μάντζιος έστειλε μήνυμα πριν κλείσει, ότι λόγω Τσιάρτα δεν έρχεται στην ΑΕΚ. Είχαν προηγούμενα μαζί του και έγιναν πολλά. Αποφάσισε το παιδί να πάει στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Γιάγκο ήρθε ενώ όλοι μας ασχολούμασταν με τα διοικητικά. Ο Βλάχος δεν είχε άλλους, είπε ΟΚ. Ο Κορδέρο τον ρώτησα αν τον ξέρει, μου λέει τρία χρόνια τον παρακολουθώ. Μου λέει ωραίος παίκτης. Τον εμπιστεύτηκα. Ο Βαγγέλης είπε ΟΚ, τον πήραμε. Όλα έγιναν πρόχειρα. Έχετε δίκιο όλοι. Δεν είχαμε κάνει προεργασία».

Για τις δηλώσεις Δημητριάδη κατά Χατζηχρήστου:

«Είχα δύο συναντήσεις με τον Χατζηχρήστο. Μου έδειξε ότι είναι μαζί μου. Μετά έκανε μια στήριξη, ίσως μπορούσε περισσότερα. Δεν ήταν αρνητικός. Δεν ξέρω τι λέει ο Δημητριάδης, είναι προσωπικά τους. Μέχρι ένα σημείο όλα. Είναι η καρδιά της ΑΕΚ οι οργανωμένοι, τους αγαπάμε, αλλά μέχρι ένα σημείο. Να μην περνάνε την γραμμή. Δεν ξέρω αν συμπορευόταν με τον Δημητρέλο. Δεν ξέρω, δεν το έχω δει, δεν με ενδιέφερε».

Για τις επαφές με τους μετόχους και τι αίσθηση με Βιντιάδη:

«Τον Βιντιάδη τον είδα λίγο. Ευγενής ήταν. Δεν συζητήσαμε τίποτε για την ταμπακιέρα. Μου έδειξε μια καλή εικόνα. Ηταν ένας σοβαρός άνθρωπος, δεν αλλάζει τα λόγια του. Σε Παππά και Νοτιά πήγα στην αρχή. Ρώτησα αν θέλουν να βοηθήσω και να με βοηθήσουν. Και οι δύο μου είπαν ότι έβαλαν πολλά, περισσότερα από όσα είχαν σκοπό με Ντέμη στην αρχή και δεν θέλουν ούτε ένα ευρώ να βάλουν. Ο Νοτιάς μπες μέσα μου είπε, κάνε Δ.Σ δικό σου, όλα. Αλλά λεφτά όχι. Δεν αμφισβητώ ότι έβαλαν πολλά. Τους είπα ότι δεν είναι μικρά παιδιά. Ο Ντέμης δεν τους έδωσε γλειφιτζούρι και τους πήρε λεφτά. Επιχειρηματίες είναι. Ο Χατζηιωάννου δεν με δέχθηκε καν».

Για τον αν ο Δημητρέλος αποφάσισε για τον Βλάχο:

«Δεν ξέρω. Ο Μπρουσιανός μουρμούραγε η ομάδα θέλει ηλεκτροσόκ. Τον κοίταγα. Τι λέει αυτός. Μου το είπε ο Δημητρέλος μετά για να φύγει ο Βλάχος, του είπα εν υπάρχει θέμα. Τέλος. Αλλά έκαναν άλλα».

Για το αν είχε ερωτήματα για το θέμα Βιντιάδη:

«Είχα. Δεν είχα εξονυχιστική ενημέρωση. Από τον Βιντιάδη είχα μόνο όταν μίλησα μαζί τους τρεις φορές, πότε θα έχουμε απάντηση, μου είπε τέλος του Σεπτεμβρίου».

Για το αν του είπε μέτοχος για Δ’ Εθνική:

«Οχι. Κανείς. Έμμεσα ίσως επειδή δεν βάζουν λεφτά».

Για τις κατηγορίες που δέχτηκε για Βλάχο και Μπούρα:

«Ποιον να ρωτήσω; Τον Ρουμενίγκε και τον Μπεκενμπάουρερ; Δεν μπήκα σε συμβόλαια ποτέ. Είπα θα έρθει ο Βλάχος και τέλος. Τους είπα βρείτε τα. Εγώ δεν έχω λόγο στα συμβόλαια. Μου χρέωσαν μέχρι και τα πουκάμισα τα ανοιχτά, τα θαλασσί, τα γυαλιά. Όλα. Ο Μπούρας μου φέρνει τσιγάρα, κανά καφέ, με φέρνει στο ξενοδοχείο. Τίποτε άλλο».

Για τους συνεργάτες του:

«Ο Σταυρόπουλος έβαλε όλα τα λεφτά, και την επόμενη δόση. Ρωτήστε τον. Δεν ξέρω αν αυτοί έβαλαν αυτοί από το Δ.Σ».

Για το αν πρότεινε τον Μπατίστα για πρόεδρο:

«Ποτέ! Οχι».

Για το αν ήθελε τον Μπάγεβιτς προπονητή:

«Αν ο Μπάγεβιτς ήταν, θα τον ήθελα. Θα το σκεφτόμουν. Το καλό της ΑΕΚ σκέφτομαι».

Για τον Ντέμη Νικολαΐδη:

«Ολοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Και ο Ντέμης. Ολοι από το 2004. Γύρισε το μυαλό του. Αλλαξε. Ήταν 1,76 και έγινε 3,70 σε ύψος πνευματικά. Έγινε τρανός και εγώ αποφασίζω. Είχε καλό σκοπό τότε».

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ:

«Ηθελα να κάνω συνέντευξη για τα οικονομικά. Το είχα κανονίσει με Βαλασσόπουλο να γίνει. Προέκυψαν οι επενδυτές και δεν έγινε. Ήθελα να μάθει ο κόσμος. Θα έλεγα στους μετόχους φέρτε λεφτά μέχρι τότε και τέλος. Ούτε μέρα καθυστέρηση».

Για το αν μπορεί να σωθεί η ΑΕΚ:

«Όχι ευθύνες στα παιδιά. Άλλοι έκαναν εγκληματικά λάθη. Από την Κ20 είναι στην πρώτη ομάδα και έχουν τεράστιο βάρος. Οι υποβιβασμοί είναι για να τα λένε μεταξύ τους. Η ΑΕΚ είχε την ατυχία, θα είχε 6-7 βαθμούς και θα έλεγαν μπράβο στον Βλάχο. Η ατυχία είναι χέρι Θεού. Κανείς δεν τα βάζει μαζί του. Έφυγα και πριν ήμουν μαζί τους συνέχεια. Τώρα σου λένε τι γίνεται; Tα χρήματα τους τα παίρνουν, θα έρθουν επενδυτές; Oλα τους απασχολούν. Με ηρεμία, προπονητής σωστός και τους βελτιώνει, θα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Αν η τύχη μας ευνοήσει, θα πάμε καλύτερα και βαθμολογικά. Σιγά σιγά θα πάμε προς τα πάνω. Τα παιδιά αυτά σε 1-2 χρόνια θα γίνουν μεγάλοι παίκτες. Σαν τον Κλωναρίδη και ίσως παραπάνω. Να βγάλει παιδιά δικά της η ΑΕΚ».

Για την έκκληση Κοντοέ:

«O Γιάννης τα δίνει όλα. Μου αρέσει η ψυχή του. Το είπα και στα άλλα παιδιά, πάρτε παράδειγμα. Το είπε μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο. Μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο τα είπε. Είδε τι έγινε, διάβασε, έμαθε».

Για το πως θα γυρίσει στην ΑΕΚ:

«Aκόμη δεν έφυγα. Περιμένετε. Θέλω να φύγω 5 μέρες με την γυναίκα μου, να ηρεμήσω. Δεν ξέρω αν θα πάω γήπεδο. Δεν έχω κάνει καλοκαίρι διακοπές».

Για το γεγονός ότι έφυγε από πρόεδρος:

«Έφυγα από παίκτης από ευσπλαχνία. Μπήκα πρόεδρος ενώ δεν ήθελα. Χωρίς Δ.Σ. δικό μου. Αλλο εγώ, άλλο αυτοί. Για τον κόσμο μπήκα πρόεδρος, ενώ ουσιαστικά δεν ήμουν. Την Παρασκευή θα περιμένουμε. Πρώτα είναι ο Βιντιάδης. Μακάρι να μπει, να βάλει τα λεφτά του και φύγει το οικονομικό κτήνος».

Για το αν θέλει τη διοίκηση με δικό του Δ.Σ. σε περίπτωση που δεν μπει ο Βιντιάδης:

«Είναι ακόμη υπό σκέψη. Θα κάνω τα πάντα ρεαλιστικά για την ΑΕΚ. Ναι να μπω, αλλά θα έχουμε πάλι το οικονομικό μπροστά».

Για τον αν έχει άποψη για τον νέο προπονητή:

«Δεν έχω τώρα. Δεν έχω όνομα. Απλώς θα πω κάτι που διαφώνησα για τον Βλάχο, κόντρα σε όλους σας. Εγώ θα τον κράταγα και θα τον έφτιαχνα, να ήμασταν κοντά. Θα ήταν λύση ο Αγγελος».

– Για το πώς εννοεί τον πόλεμο στον οποίο αναφέρθηκε:

«Ιδεολογικός πόλεμος. Να γίνουν κινήσεις για το καλό της ΑΕΚ. Παρεξηγήθηκα. Οχι τέτοια, μακριά από εμάς».

– Για το τι θα κάνει με τις μετοχές αν μπει στο Δ.Σ.:

«Θα έχουμε πάλι προβλήματα. Να δώσουν τις μετοχές στον κόσμο. Αυτοί να είναι μεγαλομέτοχοι, όχι εγώ».

– Για το αν έρχονται στα Σπάτα μέλη του Δ.Σ.:

«Μόνο ο Δημητρέλος και ο Μπόβαλης. Με τον Μπόβαλη είχαμε καλή συνεργασία, όπως και με τον Γρηγορίου».

– Για το πως νιώθει όταν τον καπελώνουν:

«Συμβαίνουν και αυτά. Είναι μέσα στην ζωή. Κάποιοι θα σε μειώσουν, αλλά να ξέρεις εσύ την αλήθεια. Να ξέρεις ότι είσαι νικητής».

– Για το αν γνωρίζει κάτι για Αδαμίδη:

«Δεν ξέρω κάτι. Μόνο διαβάζω. Δεν έχω δει κάτι, δεν μου έχουν πει κάτι επίσημα. Περιμένω να δούμε. Δεν ξέρω αν εμπλακεί ο Αδαμίδης στην κίνηση Βιντιάδη».

– Για το αν τον νίκησε το Δ.Σ.:

«Ναι, το παραδέχομαι».

– Για το τι σκοπό έχουν αυτοί που βρίσκονται στη διοίκηση:

«Το πάνε για να πάρει την ΑΕΚ ο Βιντιάδης. Είναι καλό αυτό. Για να δούμε».

– Για το αν είναι παιχνίδι η υπόθεση Βιντιάδη:

«Δεν νομίζω. Τον είδα σοβαρό. Μου είπε ότι είναι πιθανόν να πάρουν την ΑΕΚ».

– Για το παρασκήνιο:

«Δεν ξέρω. Θέλω να φανερωθούν τα πάντα. Να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Αν δεν γίνει τίποτα, να έχουμε κάνει λάθος σκέψεις. Αν όχι να πληρώσουν όσοι πρέπει. Δεν έχω δει κάτι, μόνο σκέψεις υπάρχουν. Κάτι δεν πάει καλά στην ΑΕΚ. Αυτό ξέρω μόνο».

– Για το γηπεδικό:

«Ηρθε ο Βούρος κάποια στιγμή. Μετά τίποτα. Δεν ξέρω».


Η απάντηση Δημητρέλου σε Μαύρο

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Θωμά Μαύρου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Δημητρέλος, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra:

Για το αν άκουσε τη συνέντευξη Τύπου του Θωμά Μαύρου: «Ακουσα το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξή του γιατί είχα και κάποιες τηλεφωνικές υποχρεώσεις. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με την Θωμά γιατί ο Θωμάς είναι η ιστορία της ΑΕΚ και μπήκε ανιδιοτελώς να προσφέρει. Πρέπει η ομάδα να βρει μια αγωνιστική ηρεμία και να μπει σε σωστό δρόμο».

Για την απομάκρυνση του Βλάχου: «Δεν νομίζω ότι είναι λάθος από τη στιγμή που φτάσαμε την 5η αγωνιστική και η ΑΕΚ είχε μνόλις 1 βαθμό. Δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα. Οποιοσδήποτε στην θέση μου πιστεύω αυτό θα έκανε, χωρίς να λέω ότι δεν πιστεύω στον κ. Βλάχο. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητές του και δεν του επιρρίπτω ευθύνες. Όμως είπα από τη στιγμή που έχω το δικαίωμα της υπογραφής».

Για τις παραιτήσεις του ΔΣ λόγω της αποπομπής του Βλάχου: «Στον κ. Μαύρο όταν μιλήσαμε του είπα ότι δεν είναι εννέα οι ψήφοι αλλά επτά που επιθυμούν την απομάκρυνση του κ. Βλάχου. Δεν ήταν του κ. Σεραφείδη τον οποίο κάλεσα δύο φορές και το τηλέφωνό του ήταν κλειστό. Οσο για τον κ. Τόγελο το γνωρίζεται ότι έχει παραιτηθεί από την ερασιτεχνική εδώ και 15 ημέρες;»

Για τον νέο τεχνικό της ΑΕΚ και αν είναι θα είναι Ελληνας η ξένος: «Δεν ξέρω κάτι αυτή τη στιγμή, έχω στείλει μέιλ σε 3-4 προπονητές και περιμένω απαντήσεις για κάνω το επόμενο βήμα και να μιλήσουμε από κοντά. Αυτή τη στιγμή έχουμε έρθει σε επαφή μόνο με τους μάνατζερ. Μην με ρωτάτε για ονόματα γιατί δεν έχει νόημα να τα αναφέρω ονόματα γιατί αν αρνηθούν μετά θα λένε ο τάδε κι ο τάδε αρνήθηκε την ΑΕΚ. Μόνο ένας πάντως είναι Ελληνας από τους υποψήφιους. Οι άλλοι είναι ξένοι που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα είτε γιατί μπορεί να έχουν παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή την ΑΕΚ, είτε γιατί μπορεί να έχουν κοουτσάρει εδώ».

Για το αν ένας εκ των υποψηφίων μπορεί να είναι ο Κόουλμαν: «Μπορεί να είναι και ο κύριος Κόουλμαν».

Για το αν μπλέχτηκε στα θέματα του Μαύρου: «Οπως και ο κ. Μαύρος μπορούσε να διαφωνήσει για διοικητικά έτσι κι εγώ μπορώ να έχω γνώμη για τα αγωνιστικά. Όταν λοιπόν άκουγα τον προπονητή να έχει τόσο καιρό πρόβλημα με τις επιλογές του τεχνικού διευθυντή που έχει επιλέξει ο κ. Μαύρος, κάτι έπρεπε να γίνει. Μπορεί τελικά να απομακρύνθηκε πριν λίγες ημέρες ο κ. Τσιάρτας, αλλά ξέρετε πόσο καιρό πριν υπήρχε πρόβλημα με τον κ. Βλάχο;»

Επίσης ο κ. Δημητρέλος είπε: «Ποιανού η περιουσία έχει δεσμευθεί;. Του κυρίου Κασνακίδή, του κυρίου Μπόβελου ή δική μου. Η δική μου. Ο άνθρωπος λοιπόν που βρίσκεται στην θέση μου έχει ένα σοβαρό σκοπό. Αν θα σωθεί η ΑΕΚ ή όχι. Μπορεί να χάσω ένα σπίτι. Οκ και τί έγινε; Αυτό που με νοιάζει είναι η ΑΕΚ».

Για τις σχέσεις του με τον Θωμά Μαύρο: «Δεν υπήρξε κάτι που να ζήτησε ο Θωμάς και να μην έγινε. Στην ζωή μου έχω μάθει να κοιτάζω τον άλλον στα μάτια και τον Θωμά μπορώ να τον κοιτάζω ακόμα. Ο Θωμάς έπρεπε να είναι εδώ να παλεύει μαζί μου. Επίσης τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως τα είπε, αλλά είπα και πριν ότι δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση μαζί του».

Για το θέμα του Αναστασιάδη: «Μιλήσαμε για πρώτη φορά τηλεφωνικά με τον Αναστασιάδη το βράδυ του Σαββάτου ήρθε την Κυριακή στην Αθήνα για να τα πούμε από κοντά. Αυτό μπορείτε να το τεσκάρετε και από τα αεροπορικά εισιτήρια. Αλλωστε ξέρετε ότι ο Αναστασιάδης δεν μιλάει ποτέ με ομάδα που έχει προπονητή στον πάγκο της. Συνεπώς εφόσον τον θέλαμε, έπρεπε να απομακρύνουμε τον Βλάχο».

Για τις περιπτώσεις τον Μόρα, και Μάντζιου: «Αρνήθηκα την περίπτωση του Μάντζιου και όχι του Μόρα για 240.000 ευρώ. Κι αυτό για λόγους τάιμινγκ κυρίως. Τη δεδομένη στιγμή που ήταν να γίνει η μεταγραφή του Μάντζιου η ΑΕΚ έπρεπε να πληρώσει το 44 και δεν μπορούσε να δώσει 220.000 ευρώ. Τελικά καταλήξαμε στον Κατσικοκέρη ο οποίος μπορεί να πήρε τα ίδια (σ.σ. 150.000 ευρώ ο Εργοτέλης και 70.000 ο παίκτης), αλλά ο καιρός είχε πλέον περάσει. Αυτό εξήγησα και στονκύριο Μάυρο. Ότι όταν βγήκε η περίπτωση Μάντζιου η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει. Επίσης ο Μάντζιος μπορεί να είναι πιο έμπειρος από τον Κατσικοκέρη, όμως ο τελευταίος είναι κάτω από 24 ετών (σ.σ. υπήρχε περιορισμός λόγω της τιμωρίας) και έχει εξέλιξη και ο άλλος έχει μια ηλικία».

Για τη δήλωση Δημητριάδη περί παραμονής του Κωστή στη θέση του γενικού αρχηγού: «Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Δημητριάδης για τον Χατζηχρήστο, ο οποίος με πήρε τηλέφψνο και ζήτησε την παραμονή του Κωστή. Ενώ μου είπε να προσέχω τον Βασίλη γιατί θα μου την φέρει».

Για την μη επιστροφή του Βασίλη Δημητριάδη στην ΑΕΚ: «Φανταζόμουν ότι επειδή παραιτήθηκε ο Μαύρος, θα φύγει και ο Κωστής. Ο Χρήστος δεν πήγε στην προπόνηση της Κυριακής και φαντάζομαι ότι θα είχε την ίδια άποψη και γι’ αυτό δεν ήρθε την Κυριακή στη δουλειά και λέω `οκ, μιλάω με τους ανθρώπους’. Τη Δευτέρα δεν βγάλαμε κάποια ανακοίνωση, είχαμε ρεπό και την Τρίτη, που εγώ δυστυχώς δεν ήμουν στα Σπάτα, μου είπαν ότι ήρθε ο Κωστής στην προπόνηση, αφού κανείς δεν του είπε να παραιτηθεί. Εγώ μέχρι τότε έχω κάνει τις επαφές θεωρώντας ότι θα φύγει. Και επειδή έχω αποφασίσει ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ηρεμία και ότι δεν χρειάζονται αντιπαλότητες, είπα ότι δεν χρειάζεται να δημιουργηθεί άλλο ένα πρόβλημα. Υπάρχει Γ.Σ. την Παρασκευή και όποιος θέλει μπορεί να αλλάξει ο,τιδήποτε σε αυτή. Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει καμία μεθόδευση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk