Επιστρέφοντας από τις σπουδές του στη Γαλλία, στα μέσα της δεκαετίας του ’80, συνδέθηκε με την ενιαία τότε εταιρεία των αδελφών Λαζαρίδη, ενώ μετά τη διάσπασή της ακολούθησε τον Νίκο Λαζαρίδη, έχοντας για πολλά χρόνια την ευθύνη της οινοποίησης όλων των κρασιών του. Το όνομά του, όμως, παρέμενε άγνωστο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, γιατί, βλέπετε, αυτή είναι η μοίρα του οινολόγου. Να βρίσκεται στη σκιά του επιχειρηματία-παραγωγού!
Η λευκή εκδοχή του, που στηρίζεται στις ποικιλίες Sauvignon Blanc, Ugni Blanc (γνωστή και ως Trebbiano) και Semillon, έχει τη στόφα ενός κρασιού παλαίωσης, όπου η χρήση του βαρελιού είναι ιδιαίτερα προσεκτική, ώστε να μην «εξαφανίσει» τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά. Χρυσόξανθο χρώμα, ώριμα φρούτα και πικάντικο ξύλο στη μύτη, πλούτος, δύναμη, πολυπλοκότητα και φρούτο στο στόμα, μακρύ και ζωηρό τελείωμα συνθέτουν την ταυτότητά του!