Η Αν Χάθαγουεϊ παντρεύτηκε. Η 29χρονη ηθοποιός έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον 31χρονο΄Ανταμ Σούλμαν το περασμένο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια. Το σκηνικό ήταν άκρως ρομαντικό. Ο γάμος έγινε υπό το φως του δειλινού με θέα τον απέραντο ωκεανό στo Big Sur της περιοχής.

Περισσότεροι από 100 φίλοι και συγγενείς ήταν προσκεκλημένοι σε ένα τριήμερο γαμήλιων εορτασμών που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή με ένα δείπνο στο ξενοδοχείο και spa Ventana. Κι όσο για την τελετή, έγινε σύμφωνα με το Εβραϊκό τελετουργικό υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε ένα παραπλήσιο κτήμα που είχε κλειστεί αποκλειστικά και μόνο για το γεγονός.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο vintage νυφικό της με την υπογραφή Valentino, ενώ η διακόσμηση ήταν εμπνευσμένη από την καταπράσινη φύση του Big Sur.

Το ζευγάρι που βγαίνει μαζί 4 χρόνια αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, (μόνο) ο ΄Ανταμ διέλυσε εντελώς τα σχέδιά μου», είχε πει πέρσι η σταρ για τη σχέση τους. «Πραγματικά αναζητούσα λίγο χρόνο για να μείνω μόνη μου και μετά ερωτεύτηκα σαν τη χαζή!».

Η νύφη είχε την πολύτιμη βοήθεια της φίλης της, Νάταλι Πόρτμαν στην τελετή. Η ΄Αν Χάθαγουεϊ είχε πει χαρακτηριστικά όταν γινόντουσαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας με ήρωα τον Μπάτμαν «Σκοτεινός ιππότης – Η επιστροφή» στην οποία συμμετείχε: «Είμαι τόσο πολύ απασχολημένη από τότε που αποφασίσαμε να παντρευτούμε που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ τι είδους τελετή θέλω».