Η Μπιγιονσέ δεν περιμένει δεύτερο μωρό ξεκαθάρισε ο σύντροφός της, Τζει Ζ, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφόρησαν εντονότατα στο διαδίκτυο για νέα εγκυμοσύνη της λαμπερής 31χρονης σταρ.

Το ζεύγος καλωσόρισε το πρώτο του μωρό, την Μπλου Aϊβι Κάρτερ τον Ιανουάριο του 2012 αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον η τραγουδίστρια δεν είναι έγκυος.

Δημοσιογράφοι του E! News βρήκαν τον ράπερ και συνιδιοκτήτη των Brooklyn Nets να παρακολουθεί έναν αγώνα του NBA και φρόντισαν να τον ρωτήσουν αν το ζεύγος περιμένει άλλο παιδί.

«Απόψε; Όχι», αστειεύτηκε ο Τζέι Ζ προσθέτοντας ωστόσο ότι το μωρό δεν πρόκειται να έρθει ούτε σε εννέα μήνες από τώρα. Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν αν το δεύτερο μωρό της οικογένειας ενδέχεται να έρθει νωρίτερα. «Όχι. Ούτε σε ένα, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οκτώ ή εννέα μήνες», απάντησε ο Τζέι Ζ δίνοντας οριστικό τέλος στα σενάρια περί εγκυμοσύνης της Μπιγιονσέ -τουλάχιστον τη συγκεκριμένη περίοδο.

Και η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς, φρόντισε να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Access Hollywood «θα συμβεί όταν έρθει η ώρα του, όχι τώρα».

Ωστόσο, παρ’ ότι το μωρό νούμερο δύο δεν έρχεται ακόμα, η Μπιγιονσέ είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της πως επιθυμεί να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια. «Θέλω κι άλλα παιδιά. Δεν ξέρω πόσα.Ο Θεός ξέρει…» είχε πει τον περασμένο Μάιο στο Entertainment Tonight.