Μεξικό: Συνελήφθη ο «Ελ Ταλιμπάν» της συμμορίας καρτέλ Λος Σέτας

Το πολεμικό ναυτικό του Μεξικού συνέλαβε τον Ιβάν Βελάσκες Καμπαγέρο, έναν από τους αρχηγούς της συμμορίας Λος Ζέτας, μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα. Γνωστός ως «Ελ Ταλιμπάν», Z-50 και L-50, βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων ανθρώπων στη χώρα και ήταν επικηρυγμένος για 30 εκατομμύρια πέσος. Οι Zetas είναι μία από τις ισχυρότερες και άγριες συμμορίες του Μεξικού και έχουν έλθει τους τελευταίους μήνες αντιμέτωποι με τα ανταγωνιστικά καρτέλ των ναρκωτικών που έχουν συμμαχήσει εναντίον του

Το πολεμικό ναυτικό του Μεξικού συνέλαβε τον Ιβάν Βελάσκες Καμπαγέρο, έναν από τους αρχηγούς της συμμορίας Λος Σέτας, μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα.

Γνωστός ως «Ελ Ταλιμπάν», Z-50 και L-50, βρίσκεται στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων ανθρώπων στη χώρα και ήταν επικηρυγμένος για 30 εκατομμύρια πέσος. Οι Zetas είναι μία από τις ισχυρότερες και άγριες συμμορίες του Μεξικού και έχουν έλθει τους τελευταίους μήνες αντιμέτωποι με τα ανταγωνιστικά καρτέλ των ναρκωτικών που έχουν συμμαχήσει εναντίον τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk