Προαναγγελία κινητοποιήσεων από το Δικηγορικό Σύλλογο

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέφρασε τη ριζική αντίθεσή του στη φημολογούμενη κατάργηση τού αφορολόγητου ορίου και των λοιπών φορολογικών μέτρων, ενώ παράλληλα προαναγγέλλει κινητοποιήσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), σε έκτακτη συνεδρίασή του, εξέφρασε τη ριζική αντίθεσή του στη φημολογούμενη κατάργηση τού αφορολόγητου ορίου και των λοιπών φορολογικών μέτρων, ενώ παράλληλα προαναγγέλλει κινητοποιήσεις.

Οι δικηγόροι της Αθήνας υπογραμμίζουν ότι «τα φορολογικά μέτρα που εξαγγέλλονται, εάν εφαρμοσθούν -σε συνδυασμό με την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την περικοπή μισθών, εφάπαξ κ.λπ.- σε εποχή βαθιάς ύφεσης, θέτουν εκτός επαγγέλματος και εξαθλιώνουν μεγάλο αριθμό δικηγόρων, ιδιαίτερα νέων και γυναικών».

Ο ΔΣΑ ζητά, πριν από τη λήψη των σχετικών αποφάσεων, συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους αρμόδιους υπουργούς. Παράλληλα, καλεί τους δικηγόρους σε εγρήγορση και κοινή δράση με τους άλλους επιστημονικούς φορείς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk