(Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Lady Gaga στο Littlemonsters.com)

Με την ανάρτηση νέων φωτογραφιών στην προσωπική της ιστοσελίδα, στις οποίες ποζάρει μόνο με τα σέξι κίτρινα εσώρουχά της που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της, η Lady Gaga αποφάσισε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τα έξτρα κιλά της.

«Οι αυξομειώσεις του βάρους μου με βασανίζουν από τότε που ήμουν παιδί» ομολογεί μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας Littlemonsters.com η εκκεντρική ποπ σταρ.

«Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να επουλώσουν τις πληγές μου σχετικά με αυτό δεν τα κατάφεραν. Αλλά εσείς το κάνατε» πρόσθεσε η Lady Gaga, αναφερόμενη στους Little Monsters (μικρά τερατάκια) -όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της-, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για την νεοαποκτηθείσα εμπιστοσύνη που νιώθει για το σώμα της και την εικόνα της γενικότερα.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η υψηλή πλέον αυτοεκτίμηση της οφείλεται και στον αγαπημένο της Τέιλορ Κίνεϊ, ο οποίος την ενθαρρύνει να υιοθετεί πιο υγιή στάνταρντ ομορφιάς.

«Ο σύντροφός μου με προτιμά με καμπύλες… Όταν τρώω, όταν είμαι υγιής και όταν δεν έχω άγχος για την εικόνα μου είμαι ευτυχισμένη. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν πρόκειται να γίνω ψυχοπαθής επειδή κάποιοι θέλουν να με ελέγχουν» δήλωσε η τραγουδίστρια απαντώντας στα δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με το βάρος της.

Και προσθέτει: «Αυτή είμαι. Και είμαι περήφανη σε οποιοδήποτε μέγεθος… Σας αγαπώ και θέλω να είστε και εσείς περήφανοι όποια μορφή κι αν έχετε. Μην περιμένετε ευγένεια και καλοσύνη από τις κριτικές, ακολουθήστε τον χρυσό. Ξέρετε που είναι… Μέσα στην καρδιά μας».