΄Ηταν σαν να ήθελαν να φωνάξουν σε όλους: «Εδώ είμαστε και … αγαπιόμαστε». Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της Ντέμι Μουρ, τον 34χρονο ΄Αστον Κούτσερ και την 29χρονη Μίλα Κούνις που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη ντυμένοι ως … διδυμάκια με τις βαθιές σκούρες μπλούζες των Chicago Bears και παρόμοια τζην να παρακολουθούν τον αγώνα ποδοσφαίρου της αγαπημένης τους ομάδας και στη συνέχεια να απολαμβάνουν το παγωτό τους και τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη αγκαλιά.

Οι δύο ηθοποιοί που φαίνεται πως είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο (αλλά άργησαν να το … παραδεχτούν λόγω του πρόσφατου χωρισμού του Κούτσερ από την Ντέμι Μουρ) ξεκίνησαν το τρυφερό week end με δείπνο την Παρασκευή στο The Lion όπου κράταγαν ο ένας το χέρι του άλλου όλη τη βραδιά. «΄Ηταν σαν να ήθελαν όλοι να ξέρουν ότι είναι μαζί», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Το βράδυ του Σαββάτου οι δύο σταρ εθεάθησαν στο εστιατόριο Spasso. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, το ζευγάρι έδειχνε την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλο καθώς δειπνούσε με κάποιο άλλο φιλικό τους ζευγάρι. Απαθανατίστηκαν, μάλιστα, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά έξω από το εστιατόριο.

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο ΄Αστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις σκέφτονται πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουν παρ’ ότι ο χωρισμός του πρώτου με την Ντέμι Μουρ δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο.

Ο ΄Αστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ υπήρξαν παντρεμένοι έξι χρόνια και δεν έκαναν παιδιά. Η Ντέμι Μουρ έχει τρία παιδιά από το γάμο της με τον Μπρους Γουίλις.