Μπροστά στο σύμβουλο γάμου τους ομολόγησε ο ΄Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ για πρώτη φορά στη γυναίκα του, Μαρία Σράιβερ, ότι είναι πατέρας ενός παιδιού που απέκτησε με την οικιακή τους βοηθό. Αυτό αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, στη νέα αυτοβιογραφία του αυστριακής καταγωγής σταρ με τον «πιασάρικο» τίτλο «Total Recall: My Unbelievably True Life Story» («Ολική επαναφορά: Η απίστευτη αληθινή ιστορία της ζωής μου»).

Ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο που σόκαρε το Χόλιγουντ, ο Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτει την δική του πτυχή της ιστορίας στην εν λόγω αυτοβιογραφία.

Στις 624 σελίδες της μπορεί κανείς να πληροφορηθεί για τη χρονική στιγμή που το ομολόγησε στη σύζυγό του σύμφωνα με την Daily News. ΄Ηταν στις 4 Ιανουαρίου του 2011, μια μέρα αφότου ο 65χρονος ΄Αρνολντ Σβαρτσενέγκρ άφησε το γραφείο του Κυβερνήτη της Καλιφόρνια.

Πιο συγκεκριμένα στο … ντιβάνι του οικογενειακού συμβούλου, ο τελευταίος έκανε την αποκάλυψε στην επί 25 έτη σύζυγό του Μαρία Σράιβερ, ότι είναι πατέρας ενός παιδιού από την 50χρονη Μίλντρεντ Πάτι Μπουένα, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός/οικονόμος στην έπαυλη του αστέρα στο Λος ΄Αντζελες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, ήταν συνειδητή η απόφασή του να «πει την αλήθεια σ’ ένα χώρο διανόησης» και να την «κλειδώσει» εκεί. Σύμφωνα με όσα συμπληρώνει, δε, ήθελε για πιστέψει ότι ο Τζόζεφ, ήταν γιος του αλλά, καθώς το αγόρι μεγάλωνε, η ομοιότητά του με τον ηθοποιό ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κανείς.

«Συνειδητοποίησα τελικά ότι ήταν γιος μου», δηλώνει ο ηθοποιός.