ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ στο Υπουργείο Άμυνας για ενημερώσεις

Για θέματα εξοικονόμησης πόρων και περικοπής δαπανών, από τους προϋπολογισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ενημερώσει σήμερα, Παρασκευή στις 13:30 αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος. Το ίδιο θέμα θα απασχολήσει συνάντηση του κ.Παναγιωτόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Για θέματα εξοικονόμησης πόρων και περικοπής δαπανών, από τους προϋπολογισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα ενημερώσει σήμερα, Παρασκευή στις 13:30 αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Το ίδιο θέμα θα απασχολήσει συνάντηση του κ.Παναγιωτόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένες συναντήσεις οριστικοποιήθηκαν μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο και της ΔΗΜ.ΑΡ Φ.Κουβέλη.

Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ πιέζουν να τηρηθεί η αρχική λογική της διάρθρωσης του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, με την αναλογία 6,5 δισ. από μισθούς-συντάξεις-επιδόματα και 5 δισ. ευρώ από διαρθρωτικές αλλαγές.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θεωρούν ότι τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εσωτερικών, Αμυνας και Υγείας πρέπει να δώσουν πειστικά στοιχεία για αποτελεσματικό «μαχαίρι» σε λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου, προκειμένου το πακέτο των μέτρων να μην βασιστεί σχεδόν αποκλειστικά σε νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk