Η άτακτη Λίντσεϊ Λόχαν σε νέους μπελάδες. Η 26χρονη ηθοποιός που έχει συχνά-πυκνά προβλήματα με το νόμο συνελήφθη διότι, όπως αναφέρθηκε, εγκατέλειψε τη σκηνή ενός ατυχήματος το οποίο η ίδια προκάλεσε στο Μανχάταν.

Οι αρχές αναφέρουν ότι 34χρονο άτομο ισπανικής καταγωγής κατηγόρησε τη σταρ ότι τον χτύπησε με την Porsche Cayenne της στην 16 οδό μεταξύ της 8ης και της 9ης λεωφόρου.

Μετά το συμβάν βγήκε έξω από το αυτοκίνητό της για να ελέγξει αν το όχημα (και όχι το θύμα…) έπαθε τίποτα και μετά εισήλθε σε παραπλήσιο κλαμπ.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Bellevue όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στο γόνατο, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του. Η Λίντσεϊ Λόχαν συνελήφθη όταν βγήκε από το κλαμπ κατευθυνόμενη προς το αυτοκίνητό της.

«Καθώς συγκεντρώνονται ακόμη στοιχεία για την υπόθεση, φαίνεται ότι έγινε πολύς λόγος για το τίποτα. Πιστεύουμε ότι το ζήτημα θα ξεκαθαριστεί στις επόμενες εβδομάδες…», ανέφερε ο εκπρόσωπος της σταρ, Στιβ Χόνιγκ.

Ως γνωστόν η Λίντσεϊ Λόχαν υποδύεται σε τηλεταινία του Lifetime με τίτλο «Liz and Dick» την Ελίζαμπεθ Τέιλορ εστιάζοντας στον θυελλώδη έρωτά της με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον.