Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ποπ είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τους πιο διάσημους μουσικούς κάτω των 21 ετών.

Ο λόγος για την λίστα «21 Under 21» του Billboard που ξεχωρίζει κάθε χρόνο τα πιο λαμπερά, νεαρά, αστέρια από τον χώρο της μουσικής σκηνής.

Στην δεύτερη θέση της εν λόγω λίστας βρίσκεται το Βρετανικό συγκρότημα «One Direction» που έγινε γνωστό μέσα από το σόου ανάδειξης μουσικών ταλέντων «The X Factor». Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρέα των ποπ πιτσιρικάδων αποτελεί το πρώτο συγκρότημα από την Βρετανία που κατάφερε με το πρώτο του άλμπουμ να κάνει το ντεμπούτο του στο US Billboard 200 chart.

Το top 5 της λίστας συμπληρώνουν οι Μακ Μίλερ, Ντέμι Λοβάτο, Σκότι ΜακΓκρέι και Μακ Μίλερ, ενώ την λίστα με τα τους 21 μουσικούς κάτων των 21 ετών συμπληρώνουν οι Σελένα Γκομέζ, Πόρτερ Ρόμπινσον, Σερ Λόιντ, Ερλ Σουίτσερτ, Νικ Τζόνας, Τζάκι Εβάντσο,Κόντι Σίμπσον,Mindless Behavior ,Μεγκαν & Λιζ, IU,Μπριτζίτ Μέντλερ ,3BallMTY ,Μάιλι Σάιρους ,Μαντέον,Ρος Λιντς,Βικτόρια Τζάστις.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά την λίστα «21 Under 21»