Και οι … στρουμπουλές δικαιούνται να είναι σικ και μάλιστα με τις ευλογίες ενός διάσημου οίκου όπως ο Burberry και της (ολίγον ευτραφούς) mega-σταρ Αντέλ που, όπως φαίνεται, θα κάνει το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Female First, η 24χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτις -η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Time συγκαταλέγεται στη λίστα των «ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» του 2012- δέχτηκε «κρούση» από τον οίκο για τη δημιουργία μιας σειράς ρούχων μετά τη συνεργασία που είχε με την «ψυχή» του οίκου Burberry, Κρίστοφερ Μπέιλι, στη δημιουργία των συνόλων των οποίων φόρεσε στις φετινές της δημόσιες εμφανίσεις για την παραλαβή (αμέτρητων) βραβείων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κρίστοφερ Μπέιλι ελπίζει ότι η πολυβραβευμένη Αντέλ και η στιλίστριά της, Γκαέλε Πολ, θα δεχτούν να δουλέψουν μαζί με το team του οίκου και να δημιουργήσουν μια σειρά για «στιλάτες κυρίες με καμπύλες».

Σχετικά με το θέμα, ανώνυμη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Daily Mail: «Η Αντέλ είχε πάντα ενδιαφέρον για τη μόδα και ο Κρίστοφερ είναι ενθουσιασμένος για την συνεργασία τους καθώς η νεαρή σταρ γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει, ενώ ταυτόχρονα της αρέσει να συμμετέχει στη δημιουργική διαδικασία».

Η ίδια η Αντέλ στο παρελθόν έχει δηλώσει πόσο πολύ λατρεύει τα σχέδια του εν λόγω βρετανικού οίκου μόδας και είχε αναφερθεί στη φιλία της με τον Κρίστοφερ Μπέιλι.

Εν τω μεταξύ, η Αντέλ που περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον 36χρονο σύντροφό της, Σάιμον Κονέκι, δήλωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει «πονεμένα»κομμάτια που αναφέρονται σε χωρισμούς (όπως το περίφημο «21») διότι το νέο της άλμπουμ θα έχει πηγή έμπνευσης την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Επίσης την περασμένη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, έπειτα από έντονη φημολογία εβδομάδων επιβεβαιώθηκε ότι η αισθαντική φωνή της Βρετανίδας δημιουργού θα «ντύσει» μουσικά τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall».