Ρατσιστές αιμοδότες …και εξοργισμένοι υποκριτές!

Ρατσιστές αιμοδότες …και εξοργισμένοι υποκριτές! | tovima.gr

Για τον υπερφίαλο εθνικισμό, σοβινισμό και άκρατο ρατσισμό της «Χρυσής Αυγής», δε χρειαζόμαστε τις ανακοινώσεις της ως διαπιστευτήρια. Αν περνούσε από το «χέρι» τους, ενδεχομένως όλοι οι Έλληνες να υποβάλλονταν σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για «γνήσιους», δηλαδή απογόνους εκείνων που γέννησαν την Αρχαία Ελλάδα ή για φτηνές απομιμήσεις, «εκτρώματα», ακόμη και απογόνους της φαμίλιας του Σουλεϊμάν (του Μεγαλοπρεπή), ώστε, στη δεύτερη περίπτωση να τους αξίζει το «τέλος» ή – για να μην είμαστε υπερβολικοί – η τύχη που πρεσβεύει η ιδεολογία τους.

Αντί να ερμηνεύσω ή να καταδικάσω το προφανές, ως είθισται για να συμπεριληφθώ στο πάνθεον των «in» (και μόνο), θα ήθελα να σταθώ στα «μαϊμού διαπιστευτήρια» κάποιων άλλων (ανά το πανελλήνιο), που εξ αφορμής της «Χρυσής Αυγής», βρήκαν το κατάλληλο προνομιακό πεδίο να καμαρώσουν ως «υγιείς» κόκορες, που δε σκέφτονται δηλαδή αρρωστημένα.

Δεν αναφέρομαι ασφαλώς στην πλειοψηφία εκείνων που υπέγραψαν ή συνυπέγραψαν μια ανακοίνωση καταδίκης ή αποδοκιμασίας, αλλά σε εκείνους τους λίγους, που ενώ ο βίος τους δε συνάδει με αυτά που – υποτίθεται – τους εξόργισαν, «κουλουριάζονται» με τους υπολοίπους για να εισπράξουν το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια.

Αναφέρομαι σε εκείνον τον γιατρό, που ενώ επικαλείται τον όρκο του Ιπποκράτη ώστε να μην παρέχει τις υπηρεσίες του στον «Χρυσαυγίτη» (υπό τους φυλετικούς όρους του τελευταίου), ο ίδιος, προηγουμένως, παραποιώντας το αρχαίο κείμενο και αναπροσαρμόζοντάς το στα σύγχρονα δεδομένα («φακελάκια» κτλ.), τον καταπατά σε καθημερινή βάση, μετατρέποντάς τον – εν τέλει – σε όρκο του Υποκριτή.

Αναφέρομαι σε εκείνον τον «ταμπελάκια» δημοσιογράφο που – δικαιολογημένα, χωρίς όμως να το δικαιούται – πνέει τα μένεα για την πρακτική και τους φυλετικούς διαχωρισμούς της Χρυσής Αυγής, όταν ο ίδιος, επιχειρώντας να ρουφήξει το «αίμα» κάποιων άλλων, θέτει εκβιαστικά διλλήματα περί ικανοποίησης των αιτημάτων του ή διαφορετικώς, δια της τοποθέτησής τους στο «κάδρο».

Ώ, άνδρες και γυναίκες – της συγκεκριμένης κατηγορίας – υποκριτές! Το ψεύτικο μοιάζει πολύ με το μεικ-απ. Αν βρέξει …φεύγει! Και όλως τυχαίως, κρίνοντας από τις προβλεπόμενες καιρικές συνθήκες του τριημέρου, αυτό, ισχύει και κυριολεκτικώς!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk