Ανακοινώθηκαν σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι υποψηφιότητες για τα «2012 MTV Video Music Awards» με τις Ριάνα και Τέιλορ Σουίφτ να οδηγούν την κούρσα.

Πιο συγκεκριμένα η 25χρονη σταρ από τα Μπαρμπέιντος διεκδικεί έξι βραβεία, ενώ η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής είναι υποψήφια σε πέντε κατηγορίες των φετινών ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων του MTV, MTV EMA.

Μεταξύ των βραβείων που διεκδικεί η Ριάνα είναι και αυτά για την καλύτερη τραγουδίστρια, καλύτερου pop καλλιτέχνη, καλύτερου στιλ, καλύτερου τραγουδιού και καλύτερου video, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ είναι υποψήφια μεταξύ άλλων και για τα βραβεία καλύτερου Live και world stage.

Από τέσσερα βραβεία διεκδικούν το εφηβικό ποπ είδωλο Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά και η Κέιτι Πέρι, ενώ ακολουθούν με τρεις υποψηφιότητες οι Lady Gaga, Νίκι Μινάζ, Λάνα Ντελ Ρέι και Κάρλι Ρέι Τζέπσεν.

Υποψήφιοι για βραβεία είναι επίσης οι Τζέι Ζ, Κάνιε Γουέστ, Πιτμπουλ, Ρίτα Όρα, Φλο Ριντα, Τζακ Γουάιτ καθώς και τα συγκροτήματα Green Day, Arctic Monkeys και One Direction.

Η τελετή απονομής των 19ων ετήσιων «2012 MTV Video Music Awards» οποίων θα πραγματοποιηθεί στη Φρανκφούρτη.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες.