(Η εκκεντρική ράπερ Νίκι Μινάζ και η πιο… κλασική Μαράια Κάρεϊ κατά την άφιξή τους στον πρώτο κύκλο των ακροάσεων)

Η Νίκι Μινάζ έκλεψε την παράσταση στις πρώτες ακροάσεις για τη νέα σεζόν του American Idol. Φορώντας γαλάζια δετά παπούτσια που θύμιζαν «κόθορνους» και τα μαλλιά της βαμμένα σε ροζ, κίτρινους και πορτοκαλί τόνους, η νεαρή ράπερ -της οποίας η συμμετοχή στο ριάλιτι επιβεβαιώθηκε επίσημα την περασμένη Κυριακή δύο μόλις ώρες πριν την έναρξη των ακροάσεων- έκανε μια πολύ πιο εκκεντρική εμφάνιση από την κλασσική παρουσία της Κάρεϊ.

Εκτός από την 29χρονη ράππερ, στιχουργό και παραγωγό, Νίκι Μινάζ, μαζί με την Μαράια Κάρει και τον Ράντι Τζάκσον στις θέσεις της κριτικής επιτροπής του σόου ανάδειξης μουσικών ταλέντων θα καθίσει και ο 44χρονος μουσικός Κιθ Ούρμπαν.

Η δωδέκατη σεζόν του δημοφιλούς σόου ξεκινάει τον Ιανουάριο με ιδιαίτερα «ηχηρές» συμμετοχές θέλοντας να καλύψει το κενό της αποχώρησης της Τζένιφερ Λόπεζ και του Στίβεν Τάιλερ οι οποίοι αποτελούσαν τα δύο από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής τις δύο προηγούμενες σεζόν.

«Είναι πραγματικά τιμή για μένα η πρόσκληση να γίνω μέρος της οικογένειας του American Idol», ανέφερε ο Κιθ Ούρμπαν, ο οποίος είναι σύζυγος της ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν και πατέρας των δυο της παιδιών. «Θέλω να συνεργαστώ με όλους και να δω το ίδιο πάθος που έχω για τη μουσική σε όλους τους συμμετέχοντες».

Να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο της πρόσφατης απονομής των MTV Video Music Awards 2012 η Νίκι Μινάζ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την συμμετοχή της στο σόου είχε σχολιάσει για το γεγονός: «Το ξέρετε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο πάνω σ’ αυτό», ενώ έστειλε μέσω Twitter μήνυμα στους followers της αναφέροντας: «πληροφορίες αύριο…»

Την είδηση επιβεβαίωσε ο παρουσιαστής του σόου Ράιαν Σικρεστ με ένα snapshot της νέας κριτικής επιτροπής του American Idol. «Είναι επίσημο», ανέφερε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, χάρη στη συμμετοχή της στο εν λόγω σόου η Μαράια Κάρεϊ θα γίνει πλουσιότερη κατά 18 εκατομμύρια δολάρια μετά το τέλος της σεζόν.