Η (αναγκαστική) συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης κ. Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης των Μερένχες ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, έγινε σε κλίμα ψυχρό.

Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας επιχείρησε να τον αγκαλιάσει ωστόσο, ο πορτογάλος σουπερστάρ απέφυγε την φιλοφρόνηση και αρκέστηκε σε ένα «παγωμένο» χαμόγελο και ένα νεύμα, ωστόσο η έγκαιρη παρέμβαση του κ. Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος «χώθηκε» ανάμεσά τους προσέδωσε ένα φιλικό ύφος στην συνεύρεση των τριών προσωπικοτήτων.

Επί της ουσίας, ο Ρονάλντο παραμένει «χολωμένος» και ασχέτως με το ότι μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook επιχείρησε να «μαζέψει» λίγο την κατάσταση δηλώνοντας ότι «το μόνο που ενδιαφέρει είναι να κερδίζω και δεν ασχολούμαι με το συμβόλαιό μου», περιμένει να διαπιστώσει πότε θα γίνει το άνοιγμα του κ. Πέρεθ προκειμένου να ολοκληρωθεί διαφαινόμενη αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Αλλωστε σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο πάντως, η κατάσταση θα διορθωθεί άμεσα, όταν δηλαδή ο Ρονάλντο εξασφαλίσει ως το2015 ετήσιες αποδοχές 15 εκατ. ευρώ οι οποίες θα τον καταστήσουν τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο πίσω από τον Σάμουελ Ετό της ρωσικής Ανζί ο οποίος αμείβεται με 20 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ABC», μόλις ο Κριστιάνο βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο «θα ακουστούν ξανά λόγια αγάπης, αφοσίωσης και άψογης συνεργασίας ανάμεσα σε εκείνον και στον πρόεδρο της Ρεάλ». Εν ολίγοις το έργο όχι απλώς το έχουμε ξαναδεί, αλλά είναι και χιλιοπαιγμένο…