Οι λαμπεροί σταρ έδωσαν και φέτος το παρών στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, fashion icons, κοσμικές κυρίες και γνωστά ονόματα από τον χώρο του τύπου εξασφάλισαν και φέτος την πολυπόθητη θέση στο front row στην παρουσίαση των συλλογών των διασημότερων οίκων μόδας.

Οι λαμπερές κυρίες της μεγάλης οθόνης Εϊμι Άνταμς, Έμμα Στόουν και Νταϊαν Κρούγκερ παρακολούθησαν το σόου του Calvin Klein με το οποίο ολοκληρώθηκε η Fashion Week της Νέας Υόρκης, ενώ οι νεαρές ηθοποιοί Άσλεϊ Γκριν και Ρέιτσελ Τέιλορ παρευρέθηκαν στο σόου της Donna Karan.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε και το fashion show του οίκου Marchesa με την αγαπημένη του Τζορτζ Κλούνεϊ, Στέισι Κέιμπλερ, την Τάιρα Μπανκς αλλά και τον τραγουδιστή Κάνιε Γουέστ ο οποίος συνοδευόταν από την ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν να κλέβουν τα φωτογραφικά φλας.

Λαμπεροί ήταν και οι προσκεκλημένοι του Michael Kors, ανάμεσά τους η Καμίλα Μπελ και το ζεύγος Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, ενώ την επίδειξη του Ralph Lauren παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Ολίβια Γουάιλντ και Τζέσικα Άλμπα.

Η Μπιάνκα Τζάγκερ και η κόρη της Καρολίνα Χερερα, Μπαεζ κάθισαν στην πρώτη σειρά στο σόου Carolina Herrera, η Καρίν Ροιτφιλντ με την κόρη της, Τζούλια Ριστοϊν Ρόιτφιλντ παρακολούθησαν το σόου Alexander Wang, ενώ το σόου της
Diane von Furstenberg τίμησαν με την παρουσία τους ο παραγωγός Άντι Κοέν, η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο μεγιστάνας των μίντια Μπάρι Ντίλερ.

Επίσης το παρών στην νεοϋορκέζικη εβδομάδα μόδας έδωσαν και η τραγουδίστρια Αλίσια Κις, οι ηθοποιοί Τζέσικα Τσαστέιν, Ολίβια Παλέρμο, Έριν Γέισον, Κριστίνα Ρίτσι, Άννα Σοφία Ρομπ, η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue Αν Γουίντουρ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνοδευόμενος από την κόρη του Χάρπερ Σέβεν, το μοντέλο Κόρι Κένεντι.