Διαγράφηκε ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκος Κιουτσούκης

Διεγράφη με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, γιατί, όπως αναφέρει στο σκεπτικό της η απόφαση, «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»

Διεγράφη με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ ο Νίκος Κιουτσούκης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, γιατί, όπως αναφέρει στο σκεπτικό της η απόφαση, «ηγείτο ομάδος που αποδοκίμασε και προπηλάκισε βουλευτές της ΝΔ κατά την προσέλευσή τους στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Με την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Κιουτσούκης είπε ότι η ΔΑΚΕ έχει παράλληλη πορεία με τη Νέα Δημοκρατία και όχι ταυτόσημη. Η ΔΑΚΕ – πρόσθεσε – υπηρετεί εργαζόμενους και τα προβλήματά τους «και δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να γίνουμε φερέφωνα κόμματος είτε της Νέας Δημοκρατίας, είτε άλλου κόμματος».

«Άρα λοιπόν, αυτό που κάναμε χθες, το είχαμε ξανακάνει και κατά το παρελθόν όταν ψηφίζονταν το μνημόνιο 2 και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και άλλες δράσεις προκειμένου να καταφέρουμε ό,τι μπορέσουμε να μην περάσουν τα επαχθή μέτρα τα οποία προωθεί και η σημερινή κυβέρνηση όπως έκαναν και οι προηγούμενες» συμπλήρωσε.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Κιουτσούκη είχε αρχίσει εδώ και καιρό μετά και τις σφοδρές αντιδράσεις του στα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα είχε ταχθεί κατά των αλλαγών στα εργασιακά και στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και μάλιστα είχε παρέμβει με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν συνδικαλιστές του κόμματος δημιούργησαν ένταση έξω από τα γραφεία της ΝΔ, την ώρα που μέσα σε αυτά υπουργοί ενημέρωναν τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές για την πορεία της οικονομίας και τα νέα μέτρα.

«Το μόνο επεισόδιο που έγινε φραστικό ήταν με τον κ. Τζαβάρα ο οποίος θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα» είπε από την πλευρά του ο κ. Κιουτσούκης.

«Επειδή έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ήταν και άνεργοι, άνθρωποι του αμιγώς ιδιωτικού Τομέα οι οποίοι έχουν να πληρωθούν μήνες από τους εργοδότες τους θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικός ο κ Τζαβάρας. Προσπάθησε να πει ότι δεν απολογείται σε μας αλλά στον ελληνικό λαό κι ότι θα κάνει ό,τι του αρέσει» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk