Το αλκοόλ και τις… ωραίες γυναίκες «απαγορεύει» στα παρασκήνια του X-Factor, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής του πετυχημένου ριάλιτι που έκανε πρεμιέρα εχθές, Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Σύμφωνα με το USMagazine.com, εκπρόσωπος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέφερε σε σημείωμά του προς τους υπευθύνους της παραγωγή τουX-Factor: «Προσοχή σημαντικό! Απαιτούμε να αδειάσετε τα μίνι μπαρς από κάθε (ποσότητα) αλκοόλ. Απαγορεύονται επίσης δώρα που περιέχουν μπουκάλια με κρασί ή οτιδήποτε άλλο αλκοολούχο ρόφημα».

Το «οινόπνευμα», ωστόσο, δεν είναι το μόνο που… απαγόρεψε από τα παρασκήνια του σόου η 30χρονη ποπ σταρ. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, η Μπρίτνεϊ έθεσε όρο καμία γυναίκα συνεργάτιδα της εκπομπής ή από το προσωπικό των παρασκηνίων να μην είναι περισσότερο όμορφη ή «στιλάτη» από εκείνη.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι περνάει υπέροχα στο σόου αν και στα πρώτα γυρίσματα ζορίστηκε λίγο. «Ημουν πράγματι αγχωμένη», ομολόγησε κατά την διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό «The Ellen DeGeneres Show».

Να σημειώσουμε ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Ντέμι Λοβάτο, οι οποίες άφησαν μάλιστα τα αποτυπώματά τους σε ειδικές πλακέτες σε εκδήλωση στοGrauman’s Chinese theatre για την πρεμιέρα του μουσικού σόου (εικόνα κάτω), έχουν αντικαταστήσει τις Πόλα Αμπντούλ και Νικόλ Σέρζινγκερ που απολύθηκαν μετά από συμμετοχή τους για μια σεζόν στο X – Factor.