Μανία με τη λόντζα

Το αλλαντοποιείο του Στρεμμένου στον Προυσσό της Ευρυτανίας είναι συνώνυμο των εκλεκτών εδεσμάτων.

Η λόντζα από μαύρο χοίρο είναι ένα από αυτά και φτιάχνεται από το κόντρα φιλέτο του ζώου, αρωματίζεται με βότανα, αρταίνεται με αλάτι και πιπέρι και στεγνώνει στον καθαρό αέρα του Καρπενησίου.

Θυμηθείτε πως για να αναδείξει όλον τον γευστικό πλούτο της πρέπει να κοπεί σε φέτες λεπτές σαν τσιγαρόχαρτο. Συνδυάζεται πολύ όμορφα με μαλακό τυρί, λίγη πρασινάδα και φρυγανισμένο ψωμί.

Αφοί Βασιλόπουλοι Delicatessen, Παπαρηγοπούλου 3, Αθήνα, τηλ. 210 3222 405 και 210 3243 573
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk