Προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν, τηρώντας το «Financial Fair Play», έδωσε η UEFA σε 23 ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσιοποίησε τη λίστα με τις ομάδες, που συμμετείχαν ή συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την τρέχουσα σεζόν, και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς παίκτες, προπονητές, συλλόγους και κρατικές υπηρεσίες και τις καλεί να τις διευθετήσουν άμεσα, είτε με αποπληρωμή, είτε με διακανονισμό. Σε διαφορετική περίπτωση απειλεί ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας θα δεσμεύσει τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι εν λόγω σύλλογοι από την UEFA μέχρι να συμμορφωθούν στις επιταγές του FFP.

Σημειωτέον ότι η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, κατόρθωσε να ρυθμίσει τις οφειλές της και ως εκ τούτου θα εισπράξει κανονικά εντός των προσεχών ημερών περίπου 3 εκατ. ευρώ που δικαιούται για τη συμμετοχή των Πρασίνων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και στους ομίλους του Γιουρόπα.

Στη λίστα που δημοσιοποίησε η UEFA συμπεριλαμβάνονται σημαντικά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως οι ισπανικές Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλαγα, η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η ρωσική Ρουμπίν Καζάν και η τουρκική Φενερμπαχτσέ, όπως επίσης και οι: Μπάνια Λούκα, Σαράγεβο, Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Χάιντουκ Σπλιτ, Όσιγεκ (Κροατία), Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Σκέντια (ΠΓΔΜ), Φλοριάνα (Μάλτα), Μπουντούτσνοστ, Ρούνταρ (Μαυροβούνιο), Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία), Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Βασλούι (Ρουμανία), Παρτιζάν, Βοϊβοντίνα (Σερβία), Εσκίσεχιρσπορ (Τουρκία).