Για πρώτη φορά μετά την καταδίκη -σε τρεις φορές ισόβια- του πρώην γαμπρού της Γουίλιαμ Μπαλφούρ, ο οποίος δολοφόνησε την μητέρα, τον αδερφό και τον ανιψιό της, η Τζένιφερ Χάντσον μίλησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν τον κατηγορεί πλήρως για την αποτρόπαια πράξη του, ενώ ερωτηθείσα αν τον έχει συγχωρέσει η 30χρονη σταρ απάντησε θετικά.

«Τον έχω συγχωρήσει, γιατί θεωρώ ότι δεν έφταιγε απόλυτα ο ίδιος για το λάθος του. Έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε. Προσπαθήσαμε να του δώσουμε αγάπη, αλλά γι’ αυτόν ήταν κάτι τόσο άγνωστο που δεν μπορούσε να το δει και να το νιώσει».

Και πρόσθεσε: «Πολλά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζαμε και που είχαν σχέση με την ανατροφή του βγήκαν στην επιφάνεια… Ήταν σαν μην του δόθηκε ποτέ μια ευκαιρία… Αν είχε την αγάπη που έδειξε σε εμάς η μητέρα μας, ή το δικό μας υπόβαθρο σίγουρα θα είχε μια ευκαιρία».

Η πρωταγωνίστρια του Dreamgirls ωστόσο τόνισε πως δεν ένιωθε ακριβώς έτσι όταν πριν τέσσερα χρόνια και εν μια νυκτί έχασε τρία αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ήταν πολλά τα σοκ. Δεν ήξερα ποιον να πρωτο-θρηνήσω… Όλα γύρω μου είχαν γίνει κομμάτια και θρύψαλα. Ήμουν μπερδεμένη. Συναισθηματικά ήμουν χαμένη…» ανέφερε συγκινημένη η Τζένιφερ Χάντσον που την επόμενη εβδομάδα θα συμπληρώσει τα 31 της χρόνια.

Σήμερα όμως παραδέχεται ότι νιώθει έτοιμη ψυχολογικά να επισκεφτεί τους τάφους των συγγενών της, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ από την ημέρα της κηδείας.

«Τώρα που όλα τακτοποιήθηκαν και απονεμήθηκε η δικαιοσύνη νιώθω ότι μπορώ να πάω και να συναντήσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα».

Να σημειώσουμε ότι στην συνέντευξη έδωσε το παρών και η μεγαλύτερη αδερφή της Τζένιφερ Χάντσον, Τζούλια, η οποία ομολόγησε ότι νιώθει η κύρια υπεύθυνη γι’ αυτή την τραγωδία.

«Μου το είχε υποσχεθεί πως αν τον αφήσω και φύγω θα με σκοτώσει, αφού πρώτα σκοτώσει την οικογένειά μου» ανέφερε η Τζούλια για τον πρώην σύζυγό τηςΓουίλιαμ Μπαλφούρ και πρόσθεσε: «Εγώ όμως έφυγα και αυτός έκανε αυτό ακριβώς που είχε υποσχεθεί».