Εχει στην κατοχή της αμέτρητα βραβεία, έχει βρεθεί στην κορυφή των τσαρτς με αρκετές επιτυχίες, ενώ έχει, λανσάρει, μεταξύ άλλων, επιτυχώς τη νέα της συλλογή ρούχων. Η 42χρονη Γκουέν Στέφανι πρόκειται παρ’ όλα αυτά να γιορτάσει το μεγαλύτερό της επίτευγμα: την επέτειο των 10 χρόνων έγγαμου βίου με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ.

«Ένα θαύμα… το μεγαλύτερό μου κατόρθωμα μέχρι σήμερα είναι ο γάμος μου. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις μια σχέση», αναφέρει η τραγουδίστρια του συγκροτήματος «No Doubt» σε συνέντευξή της με αφορμή της κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ στο τεύχος Οκτωβρίου του Marie Claire

Παρά τα δέκα χρόνια που έχουν περάσει η Γκουέν Στέφανι επιμένει ότι ο γάμος -και η έλξη που νιώθει έντονα ακόμη ο ένας στον άλλο- είναι σήμερα πιο ισχυρά από ποτέ.

«Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο συνεχώς. Με ισορροπεί», συμπληρώνει η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της Γκάβιν. «Και δεν σταματάω να του αρέσω, κάτι το οποίο είναι φοβερό! Με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη το γεγονός ότι με βρίσκει γοητευτική». Η ίδια επίσης χαρακτηρίζει τον Ρόσντεϊλ εκτός από υπέροχο σύζυγο και «εκπληκτικό» μπαμπά .

Μιλώντας για τα παιδιά της,τον 6χρονο Κίνγκστον και τον 4χρονο Ζούμα, η Γκουέν Στέφανι εξομολογείται ότι θα ήθελε να …μεγαλώσει την οικογένεια της. «Ήθελα πολύ ένα ακόμα (παιδί) πριν από 2 χρόνια, αλλά δεν προέκυψε…», αποκαλύπτει. «Αισθάνομαι όμως καλά μ’ αυτά που έχω. Όλα έρχονται όπως πρέπει. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Μπορείς ωστόσο να προσπαθήσεις».

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ως μητέρα; Το χρονικό διάστημα που δούλεψε για τη δημιουργία του τελευταίου άλμπουμ των No Doubt, «Push and Shove», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. «Έμενα άυπνη όλη νύχτα διότι ο μικρός μου γιος δεν μπορούσε να κοιμηθεί λόγω κάποιας μόλυνσης στο αυτί και το πρωί και πήγαινα στη δουλειά…»