Ολη η οικογένεια στις επάλξεις μαγειρεύει τη διαφορά στο απλού μενού μιας ταπεινής ψαροταβέρνας πάνω στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν όλη τη διαφορά των απλών πραγμάτων: το κατακόκκινο της αληθινής καλοκαιρινής ντομάτας και το ολόδροσο άρωμα του αγγουριού στη χωριάτικη, τα βλήτα σερβίρονται ζεστά από την κατσαρόλα και η φέτα στο χαρτί λιώνει βουτυράτη ενώ η ντομάτα και η πιπεριά πλάι της ξεροψήνονται γλυκά.
Χαρά του ταπεινού ψαροφάγου, η σαρδέλα στη σχάρα, ο γάβρος και το όποιο ψαράκι ακολουθούν τα καπρίτσια του καιρού, τα αχνιστά μύδια γεμάτα και πεντανόστιμα, το χταπόδι και το καλαμάρι στη σχάρα όπως θα το βρεις στο νησί, η ταραμοσαλάτα μοσχοβολά κρεμμύδι, άνηθο και ζυμωτό ψωμάκι.
Δεν τρελάθηκα: με τις κατεψυγμένες γαρίδες στην κατά τα άλλα θεϊκή μακαρονάδα.
Πληρώνεις: Τα πιάτα ξεκινούν από €2,50 και φτάνουν τα €12.