Galaxy Athens Hilton: γεύσεις υψηλού επιπέδου

Tο Galaxy μπαρ του ξενοδοχείου Hilton είναι από τα πιο δημοφιλή roof top, «το μέρος όπου θέλεις να βρίσκεσαι» τις ζεστές νύχτες για να απολαύσεις εξιδανικευμένη την εικόνα της πόλης. Ακριβώς δίπλα του, το εστιατόριο Galaxy προσφέρεται για χαλαρωτικές συζητήσεις.
Ο κατάλογος που υπογράφει ο executive σεφ του ξενοδοχείου, ο Γιάννης Μανίκης, παρά το fusion ύφος, παρουσιάζει έντονα στοιχεία ελληνικότητας.

Και δεν το εντοπίζεις μόνο στο ζουμερό ψητό καλαμάρι με τη σαλάτα ρεβίθια, το τσίλι και την κομπόστα λεμονιού ούτε στο αθωνίτικο τυρί στη σαλάτα με σπανάκι, σύκα, μέλι και καρύδια ή στον κρόκο Κοζάνης του ομώνυμου ριζότο.

Το νιώθεις κυρίως εξαιτίας της γαργαλιστικής μυρωδιάς των κρεάτων -αμερικάνικης κοπής- που ψήνονται έξοχα σχεδόν μπροστά σου, αλλά και από την αίσθηση γενναιοδωρίας -αντίστοιχη της τιμής τους, βέβαια- που αποπνέουν τα πλουσιοπάροχα πιάτα.


Δεν τρελάθηκα:
Με την τάρτα από ζύμη αμυγδάλου και κρέμα ζαχαροπλαστικής, που παραήταν πλούσια για τις φίνες φρέσκιες φράουλες με το σιρόπι βασιλικού.

Πληρώνεις:
€60-€80 /το άτομο. Υπολογίστε ότι το κόστος και το μέγεθος μιας μπριζόλας Τ-bone Creekstone, των 550 γρ., μοιράζεται σε 2 άτομα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk