Μέτρα κατά της εισιτηριοδιαφυγής εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών

Σύσκεψη για το θέμα της εισιτηριοδιαφυγής πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μεταφορών, υπο τον γενικό γραμματέα Νίκο Σταθόπουλο με τις διοικήσεις οργανισμών και εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σύσκεψη για το θέμα της εισιτηριοδιαφυγής πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μεταφορών, υπο τον γενικό γραμματέα Νίκο Σταθόπουλο με τις διοικήσεις οργανισμών και εκπροσώπους εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες συσκέψεις με τις εταιρίες, επιμέρους, για την εξειδίκευση των μέτρων κατά της λαθρεπιβίβασης.

Σε δέκα μέρες περίπου το υπουργείο θα ανακοινώσει τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, στόχος της όλης προσπάθειας είναι μέσω της μέιωσης του λειτουργικού κόστους των ΔΕΚΟ και της αύξησης των εσόδων από την αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής, να αποτραπεί η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων με μέτρα που θα λειτουργήσουν ως ισοδύναμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk