Στην Ινδία τα πρώτα McDonald’s μόνο για χορτοφάγους

Η προσαρμοστικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος επιβίωσης σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Αυτή φαίνεται ότι είναι η λογική πίσω από την απόφαση της αμερικανικής αλυσίδας McDonald’s να ανοίξει τα πρώτα δύο εστιατόρια αποκλειστικά για χορτοφάγους στην Ινδία.

Η προσαρμοστικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος επιβίωσης σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Αυτή φαίνεται ότι είναι η λογική πίσω από την απόφαση της αμερικανικής αλυσίδας McDonald’s να ανοίξει τα πρώτα δύο εστιατόρια αποκλειστικά για χορτοφάγους στην Ινδία. Αλλωστε στην ίδια χώρα το μενού των φαστ φουντ ήταν πάντοτε προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις και τις θρησκευτικές ευαισθησίες των πελατών. Τα πρώτα εστιατόρια που άνοιξαν στην Ινδία το 1996 δεν σέρβιραν βοδινό κρέας αλλά μόνο προϊόντα παρασκευασμένα από κρέας κοτόπουλου ή από ψάρι συνδυασμένα με σαλάτες και λαχανικά.
Στα καταστήματα που θα εγκαινιαστούν την επόμενη χρονιά στις πόλεις Αμριτσάρ και Κάτρα, δύο από τους «ιερούς τόπους» της χώρας, θα σερβίρονται μόνο γεύματα από λαχανικά τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση του καταλόγου «μόνο για χορτοφάγους» που θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη αλυσίδα των 270 εστιατορίων.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk