Τουριστική συνεργασία συζήτησαν Κεφαλογιάννη – Φούχτελ

Υπέρ της αμοιβαίας προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τάχθηκε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ, στη συνάντηση που είχε χτες με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη

Υπέρ της αμοιβαίας προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τάχθηκε ο Γερμανός υφυπουργός Εργασίας Χανς Φούχτελ, στη συνάντηση που είχε χτες με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Φούχτελ είπε ότι θα πρέπει να ενθαρρυνθεί κυρίως η τουριστική ανάπτυξη μέσω συνεργασιών που θα αναπτύξουν ελληνικοί και γερμανικοί δήμοι.

Προσδιορίζοντας το πεδίο της συνεργασίας, ανέφερε ότι θα μπορούσε να είναι οι τομείς του αγροτουρισμού και του τουρισμού οίνου, για τους οποίους υπάρχουν διαθέσιμα κονδύλια από κοινοτικά προγράμματα.

Πρόκειται όπως είπε για δυο μορφές εναλλακτικού τουρισμού, που ευνοούν την ανάπτυξη και δημιουργούν νέες θέσεις απασχόλησης σε περιοχές στις οποίες δεν είναι διαδεδομένες οι κλασικές μορφές τουρισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk