.Apivita, Men’s Care, Σαµπουάν – Αφρόλουτρο. Για σώµα και µαλλιά και σύνθεση µε περιεκτικότητα 88% σε φυσικά συστατικά, καθαρίζει απαλά και συµβάλλει στη ρύθµιση της λιπαρότητας (στα φαρµακεία).

2.Dove Men+Care Sensitive Clean. Αφροντούς για πρόσωπο και σώµα µε ειδικά σχεδιασµένη σύνθεση για να καλύπτει τις εξειδικευµένες ανάγκες της ευαίσθητης επιδερµίδας.

3.Davidoff Cool Water, Shower Gel. Το προϊόν για το ντους του πιο κλασικού αρώµατος. Καθαρίζει, δροσίζει, αναζωογονεί µε νότες αρωµατικών φυτών.

4.Paco Rabanne, Black XS Shower Gel. Το τζελ για το ντους της αρωµατικής συλλογής που υπογράφει ο θρυλικός σχεδιαστής. Με πικάντικη χροιά, µπορεί κάλλιστα να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για άρωµα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

5.Nivea for Men, Energy Shower Gel. Τζελ καθαρισµού για πρόσωπο, µαλλιά και σώµα. Περιέχει εκχυλίσµατα µέντας που προσδίδουν έντονη αναζωογονητική αίσθηση.

6.Roger & Gallet, Savon Parfume, Bois d’ Orange. Το αρωµατικό σαπούνι του θρυλικού γαλλικού οίκου για όσους επιµένουν στον παραδοσιακό τρόπο καθαρισµού. Το ξεχωρίζουµε από τα κοινά για το υπέροχο, έντονο άρωµά του που παραµένει αναλλοίωτο µέχρι την τελευταία ηµέρα χρήσης (στα φαρµακεία).
Είναι απαραίτητο να ξεπλένουµε το θαλασσινό νερό έπειτα από κάθε βουτιά;
«Το θαλασσινό νερό αφήνει το δέρµα πιο ξηρό κάτι επιθυµητό µόνο για όσους έχουν λιπαρή επιδερµίδα. Στην επαφή όµως µε το νερό τα αντηλιακά φίλτρα αποµακρύνονται πιο γρήγορα από την επιδερµίδα, µε αποτέλεσµα να µειώνεται η προστασία των αντιηλιακών. Γι’ αυτό έπειτα από κάθε βουτιά, ξεπλένουµε το θαλασσινό νερό και ανανεώνουµε το αντηλιακό». – Μαρίτα Κοσµαδάκη, δερµατολόγος αφροδισιολόγος, επιστηµονική συνεργάτις του Νοσοκοµείου Ανδρέας Συγγρός.