ΝΕΤ και ΕΤ1: φωνή και πολιτισμός ή το κανάλι του νικητή;

ΝΕΤ και ΕΤ1: φωνή και πολιτισμός ή το κανάλι του νικητή; | tovima.gr

Τον τελευταίο καιρό πιστεύω θα έχουμε παρατηρήσει όλοι μας τις αλλαγές προσώπων και εκπομπών στη δημόσια τηλεόραση. Αυτό που με ενόχλησε προσωπικά και πιστεύω όχι μόνο εμένα δεν είναι οι ίδιες οι αλλαγές αλλά ο σκοπός αυτών και εξηγούμε. Λαμβάνοντας υπόψη το στοιχείο της ανανέωσης διερωτώμαι ποιο το όφελος για τη ΝΕΤ από τούτη την αλλαγή όταν η τηλεθέαση της πρωινής ζώνης ήταν απ’ όσον δύναμαι να γνωρίζω ως πολίτης και τηλεθεατής πολύ καλη και των δύο τηλεοπτικών εκπομπών.

Τι δεν άρεσε δηλαδή η δημοσιογραφική δεινότητα και η ελευθερία του λόγου και της κριτικής όχι μόνο των παρουσιαστών αλλά και του πλήθους των καλεσμένων τούτων των εκπομπών: Τι δεν άρεσε η πλούσια θεματολογία και η ενημέρωση και η προβολή των γεγονότων από κοντά αλλά και από τόση απόσταση ‘ τη με ψυχραιμία προβολή των γεγονότων. Αυτήν την απόσταση που οφείλει και επαφίεται στον κάθε δημοσιογράφο να κρατά από τη φωτιά των γεγονότων και όχι μόνο. Κάποτε η δημόσια τηλεόραση μύριζε καμαρίλα, την τελευταία σχεδόν δεκαετία έγινε και πάλι δημόσια.

Σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς η χώρα έχει ανάγκη από φωνή ε πατριώτη, ναι, από φωνή! Μη με πληγώνεις άλλο με το αλλάζεις το καινούργιο σαλόνι το φρεσκοαλλαγμένο ενώ μιλείς συνεχώς για ακεραιότητα και αξιοκρατία! Μαζί θα βγούμε από το βούρκο που από τα λάθη μας πέσαμε , μαζί χέρι με χέρι. Κάτι που δουλεύει μην το χαλάς. ΝΕΤ και ΕΤ1 ‘ φωνή και πολιτισμός!

Αμύνταιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk