Πριν από δύο χρόνια είχε «σοκάρει» τον κόσμο του βόλεϊ δηλώνοντας ότι θέλει να γίνει πρόεδρος και προπονητής του Ηρακλή. Από σήμερα ο Αντρέι Κράβαρικ έχει πετύχει τον ένα εκ των δύο στόχων του, αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, κρεμώντας έτσι τα παπούτσιά του και βάζοντας το κουστούμι του προπονητή. Συνεργάτης του 41χρονου πρώην άσου θα είναι ο Μιχάλης Κυριακού.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Ηρακλή με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην Α1 βόλεϊ ανδρών. Στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι :«βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του Συλλόγου ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις που επιβεβαίωσαν την στάση αναμονής και όλες τις ενέργειες που έγιναν αυτό το διάστημα, μετά την χθεσινή ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή, ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος 2012 ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετέχει στην Α1 Κατηγορία Ανδρών εκεί όπου ανήκει».

Η τροπολογία όμως που επικαλείται ο Ηρακλής αφορά στην πίστωση χρόνου ενός μηνός που δόθηκε στα Τμήματα Αμειβομένων Αθλητών (TAA) αλλά και στις ΠΑΕ προκειμένου να προσκομίσουν την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Το ΤΑΑ Ηρακλής πρέπει λοιπόν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα. Για να το πετύχει αυτό όμως θα πρέπει να εξοφληθούν τα χρέη του Ερασιτέχνη Ηρακλή προς το Δημόσιο, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια, αφού το ΤΑΑ έχει το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη και εξαρτάται άμεσα από αυτόν όσο αφορά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας.