Σε αργία ο καθηγητής που συμμετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Σε αργία τέθηκε απο τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο εκπαιδευτικός από την Πιερία που συμμετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Σε αργία τέθηκε απο τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο εκπαιδευτικός από την Πιερία που συμμετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Όπως δήλωσε την Τετάρτη ο ειδικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων κ. Σωτήρης Γκλαβάς «ο εν λόγω εκπαιδευτικός από τις 21.01.2010 έως και σήμερα, έχει τεθεί εκτός σχολικού περιβάλλοντος και έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά, όπως προβλέπει ο νόμος. Μετά την χθεσινή, παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο στις 24/09/12, τέθηκε σε αργία από τον υπουργό κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο».

Ο εκπαιδευτικός ήταν καθηγητής σχολείου της Πιερίας και είχε εγκαταστήσει κρυφή κάμερα στην τάξη βιντεοσκοπώντας τα απόκρυφα μαθητών του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπειτα από την ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. των αρχείων που είχαν βρεθεί το 2010 στην κατοχή του 42χρονου εκπαιδευτικού, εντόπισε 80 διαφορετικά βίντεο παιδικής πορνογραφίας, τα οποία είχε εγγράψει μέσα στην τάξη όπου δίδασκε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk