Ο τελευταίος συμβιβασμός και η αποδοχή των μέτρων από την κοινωνία

Ο τελευταίος συμβιβασμός και η αποδοχή των μέτρων από την κοινωνία | tovima.gr

Φαίνεται ότι η Ελληνική κοινωνία αποδέχεται σιωπηρώς την επιβολή των νέων μέτρων όμως για τελευταία φορά. Είναι ουσιαστικά η πρώτη και τελευταία ευκαιρία ευκαιρία για τον κ. Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις αλλά και στο συμμάζεμα του κράτους.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η ψυχολογία έχει αρχίζει να αλλάζει μετά τις συναντήσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά με τους Ευρωπαίους ηγέτες και με την εκδήλωση έστω και μετρημένης υποστήριξης προς τη χώρα μας. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών και του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος επισήμανε στους Ευρωπαίους την κρισιμότητα της κατάστασης και ότι δεν χωράνε παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας.

Φέτος η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα γίνει σε ήρεμο κλίμα. Όπως φαίνεται η κοινωνία θα παρατείνει την περίοδο χάριτος για την συγκυβέρνηση. Τα δύσκολα θα έρθουν αν δεν αποδώσουν και τα τελευταία μέτρα και πάλι σε 6 μήνες κληθεί η κυβέρνηση να πάρει νέα. Εκεί είναι και το στοίχημα της Νέας Δημοκρατίας. Αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ευθύνες.

Όπως φαίνεται και το ΠαΣοΚ και η ΔημΑρ φαίνεται ότι θα σηκώσουν το βάρος των μέτρων. Και αυτοί όμως για τελευταία φορά γιατί η επόμενη θα τους βρει και αυτούς στον πολιτικό Καιάδα… Όπως διαμορφώνεται η κατάσταση η κοινωνία λέει ναι στα μέτρα αλλά… για τελευταία φορά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk