Ειδικές κατηγορίες Εισαγωγής σε ΑΕΙ

Ειδικές κατηγορίες Εισαγωγής σε ΑΕΙ | tovima.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Επιτέλους, τι άλλο διεστραμμένο θα επινοήσουν οι σοφοί του Υπουργείου Παιδείας μας, για να ερεθίσουν την Ελληνική μας υπόσταση, την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη μας? Στην ίδια χώρα που η αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες θεωρήθηκε επιβεβλημένη για λόγους «προστασίας προσωπικών δεδομένων», καθιερώνεται ειδική κατηγορία εισαγωγής σε Πανεπιστήμιο με κριτήριο την πίστη στο Ισλάμ…Και με μόρια εισαγωγής ασύλληπτα χαμηλά, στα όρια του μηδενός!

Αν ήθελαν να μορφώσουν τους μουσουλμάνους, την στιγμή που -όπως αποδεικνύεται από τις γενικές επιδόσεις τους- απέτυχε στη μέση εκπαίδευση, ας τους παρείχαν δωρεάν φροντιστήριο. Είναι προκλητικό όμως ετσιθελικά να τους εισαγάγουν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα μιάς κατά πλειοψηφία Χριστιανικής χώρας, αποκλείοντας ρατσιστικά από την Πανεπιστημιακή εκπαίδευση, Έλληνες πολίτες άλλων θρησκευτικών πεποιθήσεων, με πολύ ανώτερες επιδόσεις.

Πρέπει να γίνουν ενέργειες από πολίτες και φορείς, πρέπει να αρθεί αυτή η κοροιδία,το θέατρο του παραλόγου. Ξυπνείστε Έλληνες… Ειδάλως,προκειμένου να προγυμνάζετε τα παιδιά σας για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο με όλα τα οικονομικά και ψυχικά τιμήματα, αλλάξτε τους το θρήσκευμα…Ίσως αυτό επιθυμούν οι εχθροί του Ελληνισμού που αποφασίζουν υπόγεια για τον αφελληνισμό και τον εκφυλισμό της παιδείας των παιδιών μας.Ξυπνείστε και αντιδράστε πριν είναι πραγματικά αργά!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk