H Όπρα Γουίνφρεϊ μπορεί να εγκατέλειψε πέρυσι το δημοφιλές τηλεοπτικό της σόου που ήταν στον αέρα για περισσότερα από 25 χρόνια, αλλά όπως φαίνεται εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων διασημοτήτων.

Με τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται κατά $165 εκατομμύρια -το διάστημα Μάιος 2011- Μάιος 2012- η μεγιστάνας των μίντια κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes «The Highest-Paid Celebrities».

Με μόλις $5 εκατομμύρια λιγότερα ο σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι χάρη στην περσινή ταινία «Transformers: Dark of the Moon» κατέκτησε την δεύτερη θέση ενώ με κέρδη $130 εκατομμυρίων στην τρίτη θέση της λίστας βρέθηκε ο συνάδερφός του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» που εκτοξεύτηκαν στο box office με εισπράξεις $1δισεκατομμύριου, απέφεραν στον Τζέρι Μπρουκχάιμερ κέρδη $115 εκατομμυρίων κατατάσσοντας τον στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ.

Ακολουθούν ο μουσικός παραγωγός Dr.Dre με κέρδη $110 εκατομμύρια, ο σκηνοθέτης-παραγωγός-σεναριογράφος-ηθοποιός Τάιλερ Πέρι με $105 εκατομμύρια, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και κριτής του «America’s Got Talent» Χάουαρντ Στερν με $95 εκατομμύρια, ο συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον με $94 εκατομμύρια, ενώ το top 10 συμπληρώνουν οι Τζορτζ Λούκας (κινηματογραφικός παραγωγός) και Σάιμον Κάουελ (μουσικός παραγωγός) με έσοδα $90 εκατομμύρια.