Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ και Τομ Χάρντι ενώνουν τις «κινηματογραφικές» δυνάμεις του ενάντια στην καταπολέμηση του εμπορίου ζώων.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις ηθοποιοί θα συνεργαστούν στην παραγωγή μιας δραματικής ταινίας -χωρίς τίτλο ακόμη- για τηνWarner Bros. με θέμα την λαθροθηρία., σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ιδέας ανήκει στον Τομ Χάρντι, τον οποίο ενέπνευσαν κάποιοι φίλοι του πρώην πράκτορες των Ειδικών Δυνάμεων που ταξίδεψαν στην Νότια Αφρική και σε άλλες χώρες μαχόμενοι ενάντια στο παράνομο εμπόριο ζώων.

Σκοπός των τριών σταρ είναι να κάνουν μια ταινία στο πνεύμα του «Traffic» με παράλληλες ιστορίες που θα έχουν επίκεντρο το εμπόριο ζώων και τις πολύπλευρες επιπτώσεις του: από τον πόλεμο στην Αφρική μέχρι τα ζωικά υλικά που χρησιμοποιούν διάσημοι οίκοι μόδας σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Λονδίνο.

Η Warner Bros. αναζητά τον σεναριογράφο του εν λόγω πρότζεκτ, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν κάποιος από τους τρεις λαμπερούς σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Το παράνομο εμπόριο των ζώων και η λαθροθηρία είναι αναμφισβήτητα ένα «σκληρό» θέαμα για το ευρύ κοινό, αλλά αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για το οποίο ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί, σύμφωνα με τους τρεις παραγωγούς, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν την απόλυτη στήριξη μιας μεγάλης εταιρείας παραγωγής για το φιλόδοξο πρότζεκτ τους.

Να σημειώσουμε ότι τους Ντι Κάπριο και Μαγκουάιρ ενώνει μια δυνατή φιλία χρόνων, ενώ ο Χαρντι με τον Ντι Κάπριο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο «Inception».