• Αναζήτηση
 • Προαστιακός: Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια λόγω κλοπής καλωδίων

  Καθυστερήσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν έως τη Δευτέρα, προκάλεσε η κλοπή καλωδίων από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ την Κυριακή στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων.

  Καθυστερήσεις και τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν έως τη Δευτέρα, προκάλεσε η κλοπή καλωδίων από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ την Κυριακή, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέτας και Αγίων Θεοδώρων.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια εκτελούνται με τροποποιήσεις και ενδεχόμενες καθυστερήσεις. Η εταιρεία εκτιμά ότι το πρόβλημα θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, ενώ σημειώνει ότι συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ «εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής».

  Είναι η πολλοστή φορά που κλοπές των καλωδίων της ηλεκτροκίνησης ανατρέπουν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Μάλιστα οι βλάβες στην ηλεκτροκίνηση την υποχρεώνουν να κινεί ντιζελάμαξες, η χρήση των οποίων συνεπάγεται υψηλότερο κόστος, λόγω της καύσης ντίζελ, επιβαρύνοντας την οικονομική της θέση.

  Τεράστια είναι λόγω των κλοπών και η οικονομική ζημία του ΟΣΕ, η οποία ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk