ΥΠΕΚΑ: Προτεραιότητα στην εξυγίανση της αγοράς ενέργειας

Tους φόβους του επιχειρηματικού κόσμου για το κόστος ενέργειας, αλλά και για την εξυγίανση της συγκεκριμένης αγοράς εξέφρασαν ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Χάρης Κυριαζής και οι εκπρόσωποι του στη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), Μάκη Παπαγεωργίου.

Tους φόβους του επιχειρηματικού κόσμου για το κόστος ενέργειας, αλλά και για την εξυγίανση της συγκεκριμένης αγοράς εξέφρασαν ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Χάρης Κυριαζής και οι εκπρόσωποι του στη συνάντηση που είχαν με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), Μάκη Παπαγεωργίου, την Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Παπαγεωργίου παρουσίασε στην αντιπροσωπεία του ΣΕΒ τις προτεραιότητες του ΥΠΕΚΑ για την εξυγίανση της αγοράς ενέργειας και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τα μέτρα που εφαρμόζονται και τις πολιτικές που σχεδιάζονται στον κλάδο της ενέργειας, που έχουν άμεση επίδραση στην οικονομία, την απασχόληση και την ανάπτυξη.

«Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και ουσιαστική, και συμφωνήθηκε ότι θα ακολουθήσουν νέες συνομιλίες για εξειδικευμένα θέματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk