Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Τομ Κρουζ, η Κέιτι Χολμς επικεντρώνεται στην καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας.

Η 33χρονη ηθοποιός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (6-13 Σεπτεμβρίου). Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την συλλογή ρούχων της Holmes & Yang, σύμφωνα με την New York Post.

H Κέιτι Χολμς δημιούργησε σε συνεργασία με την στιλίστριά της Τζιν Γιανγκ το 2008 την εν λόγω συλλογή, η οποία πωλείται στα γνωστά αμερικάνικα πολυκαταστήματα Barneys.

Ωστόσο, φέτος θα είναι η πρώτη φορά που η Κέιτι Χολμς θα παρουσιαστεί την δουλειά της σε ένα τόσο μεγάλο event.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή για την Κέιτ καθώς θα έχει την πλήρη προσοχή των συντακτών μόδας ανά τον κόσμο αλλά και των διεθνών μέσων ενημέρωσης. Θα μπορούσε να κάνει ένα fashion show οπουδήποτε αλλού, όμως η επιλογή της να είναι στην νεοϋορκέζικη εβδομάδα μόδας σημαίνει ότι βλέπει πολύ σοβαρά το εν λόγω πρότζεκτ της» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη New York Post.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σόου της Κέιτι Χολμς έχει προγραμματιστεί την ίδια ημέρα με αυτό της άλλοτε κολλητής της φίλης Βικτόρια Μπέκαμ γεγονός που έχει σχολιαστεί από τον σκανδαλοθηρικό τύπο.

Το ζεύγος Μπέκαμ με το πρώην ζευγάρι Κρουζ-Χολμς διατηρούσαν στενές σχέσεις α ιδιαίτερα μετά την μετακόμιση των πρώτων στο Λος Άντζελες, ωστόσο η φιλία αυτή έσβησε το 2010. Μετά το διαζύγιο μάλιστα των Κρουζ-Χολμς, η Κέιτι φαίνεται πως δεν έχει πλέον καμία επαφή με την Βικτόρια.