Πιο τολμηρή από ποτέ εμφανίστηκε η Νικόλ Κίντμαν σε εξώφυλλο γνωστού αμερικάνικου περιοδικού.

Η 45χρονη ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων παιδιών δεν δίστασε να ποζάρει για πρώτη φορά σχεδόν γυμνή -φοράει μια μίνι φούστα που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία- για το V Magazine.

Η πάντα σεμνή στιλιστικά Νικόλ Κίντμαν επιστράτευσε την πιο σέξι και αισθησιακή πλευρά της και αφέθηκε στο φακό του Μάριο Τεστίνο, ο οποίος αναμφισβήτητα έκανε και πάλι το θαύμα του.

H εν λόγω τολμηρή φωτογράφιση δεν έγινε τυχαία, αλλά στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός από την Αυστραλία, «The Paperboy».

Γι’ αυτό και το styling της Κίντμαν -το οποίο επιμελήθηκε η Καρλίν Τσεφρ Ντε Ντανζελ- θυμίζει πολύ το λουκ της Σαρλότ, της ηρωίδας που υποδύεται σε αυτή.

Να θυμίσουμε ότι το στόρι της ταινίας εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 60′. Ο δημοσιογράφος Γιαρντ Τζέιμς (Μάθιου ΜακΚόναχι) επιστρέφει στη Φλόριντα τη πόλη που γεννήθηκε για να ερευνήσει την υπόθεση ενός θανατοποινίτη(Τζον Κιούζακ) ο οποίος ίσως να είναι αθώος. Στην έρευνα που κάνει δεν είναι μόνος αφού εμπλέκεται και ο αδερφός του αλλά και η Σαρλότ (Νικολ Κίντμαν) η οποία έχει ερωτευτεί τον θανατοποινίτη μέσω αλληλογραφίας.