Ένα μεγάλο «όχι» εισέπραξε για μια ακόμη φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η 30χρονη τραγουδίστρια που τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας, συναντήθηκε εχθές Τετάρτη 22 Αυγούστου με τον δικαστή Ρέβα Γκόετζ που είναι υπεύθυνος για το εν λόγω θέμα, προκειμένου να του ζητήσει να της δώσει και πάλι την ζωή της στα χέρια της.

Για την ακρίβεια ο λόγος που συναντήθηκαν ήταν για να συζητήσουν για το καινούριο της πρότζεκτ που δεν είναι άλλο από την θέση του κριτή στο επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου The X-Factor και κατά πόσο τα καταφέρνει, αλλά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει για μια ακόμη φορά την άρση της κηδεμονίας της.

Να θυμίσουμε ότι το δικαστήριο αποφάσισε να θέσει την ποπ-σταρ υπό την επιτήρηση του πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς τον Φεβρουάριο του 2008 έπειτα από την ψυχολογική της κατάρρευση και μια σειρά ακραίων συμπεριφορών που είχαν θέσει σε κίνδυνο τόσο την ζωή της 26χρονης τότε Μπρίτνεϊ όσο και των δύο της παιδιών που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Κέβιν Φεντερλάιν.

Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση του αρραβωνιαστικού της Τζέισον Τράγουικ να γίνει και αυτός κηδεμόνας της σταρ φροντίζοντας την γενική κατάσταση της υγείας και της ζωής της, όχι όμως και των οικονομικών της, των οποίων ο έλεγχος παρέμεινε αποκλειστικά στον πατέρα της.

«Η Μπρίτνεϊ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί βρίσκεται ακόμη σε αυτή την κατάσταση, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να είναι ο μοναδικός ενήλικας που βρίσκεται υπό κηδεμονία και που έχει κλείσει επαγγελματικό συμβόλαιο $15 εκατομμυρίων» αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Radar Online.

Ωστόσο, ακόμη κι αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν μπορεί να βρει κανένα λόγο που να στέκεται ανάμεσα στην ίδια και την ελευθερία της, οι γιατροί που παρακολουθούν την ψυχολογική της κατάσταση αρνούνται να δώσουν το πράσινο φως στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να δώσει ένα τέλος στην κηδεμονία της, στον δικαστή Ρέβα Γκόετζ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λοιπόν, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο ραντεβού της με τον Ρέβα Γκόετζ που έχει οριστεί να γίνει σε 60 ημέρες.