Τέλος εποχής: Προσφορές ξενοδοχείων εξωτερικού

Αν σκέπτεστε διακοπές στο εξωτερικό αυτή την «εκτός σαιζόν» εποχή, διαγράψτε τη Μόσχα, το Λάγκος της Νιγηρίας και την Πόλη του Μεξικού. Έχουν, κατά μέσον όρο, τα πιο ακριβά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Τουλάχιστον 280 ευρώ τη βραδιά στη ρώσικη πρωτεύουσα και γύρω στα 220 ευρώ στο Λάγκος και στο Μεξικό περιλαμβανομένου του πρωινού. Ας σημειωθεί ότι η Μόσχα θεωρείται μια από τις ακριβότερες -για τους ξένους- πόλεις του κόσμου.

Αν σκέπτεστε διακοπές στο εξωτερικό αυτή την «εκτός σαιζόν» εποχή, διαγράψτε τη Μόσχα, το Λάγκος της Νιγηρίας και την Πόλη του Μεξικού. Έχουν, κατά μέσον όρο, τα πιο ακριβά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων.

Τουλάχιστον 280 ευρώ τη βραδιά στη ρώσικη πρωτεύουσα και γύρω στα 220 ευρώ στο Λάγκος και στο Μεξικό περιλαμβανομένου του πρωινού. Ας σημειωθεί ότι η Μόσχα θεωρείται μια από τις ακριβότερες -για τους ξένους- πόλεις του κόσμου.

Αντίθετα, η Ευρώπη μας έχει πολύ φθηνότερα ξενοδοχεία. Μάλιστα από 12 Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Δεκεμβρίου οι τιμές διανυκτέρευσης μειώνονται ώς και 40% σε ορισμένες χώρες (Ισπανία, Γερμανία, Τσεχία, κ.ά.). Με 140-160 ευρώ τη βραδιά έχετε σήμερα δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό, στη Μαδρίτη, στο Λονδίνο, στην Κοπεγχάγη, στο Βερολίνο και σχεδόν σε όλες τις πόλεις των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης -εκτός Ελβετίας και Αυστρίας.

Τραυματισμένες βαριά από την τουριστική κρίση, η Ισπανία και η Πορτογαλία προσφέρουν δωμάτια σε ξενοδοχεία 5 αστέρων προς 140 ευρώ τη βραδιά, ενώ σε 4 αστέρων χωρίς πρωινό θα υπάρχουν δωμάτια προς 110-180 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk