Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε η Ριάνα στην Όπρα Γουίνφρεϊ μεταδόθηκε στις 19 Αυγούστου από το αμερικάνικο δίκτυο OWN και είχε πολύ συγκίνηση, δάκρυα, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Η νεαρή σταρ από τα Μπαρμπέιντος -εκεί όπου έγιναν και τα γυρίσματα της εκπομπής- επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη στην αγαπημένη της μητέρα Μόνικα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μετρ του είδους Όπρα Γουίνφρεϊ κάλεσε την μητέρα της Ριάνα σε μια εντυπωσιακή έπαυλη με το πρόσχημα να δώσει μια μικρή συνέντευξη μαζί με την κόρη της στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ της για την νεαρή τραγουδίστρια.

Όταν η Μόνικα έφτασε -συνοδευόμενη από τον γιο της και αδερφό της Ριάνα, Ρατζάντ και την αδερφή της- η Όπρα την οδήγησε στον κήπο του σπιτιού, πλάι στην πισίνα και η Ριάνα αφού πρώτα την αγκάλιασε και της είπε με δάκρυα στα μάτια πόσο υπέροχη μητέρα είναι, της έκανε την μεγάλη αποκάλυψη.

«Ήθελα να το κάνω αυτό πάρα πολύ καιρό» είπε η Ριάνα ανοίγοντας ένα μικρό κουτί που περιείχε το κλειδί της έπαυλης. «Υπήρξες τόσο υπέροχη μητέρα… γι’ αυτό σήμερα θα φύγεις από εδώ μαζί με το κλειδί αυτού του σπιτιού».

Όπως ήταν αναμενόμενο μητέρα και κόρη αγκαλιάστηκαν συγκινημένες ανεβάζοντας φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης κατακόρυφα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εν λόγω εκπομπή η Ριάνα μίλησε και για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν πριν τρία χρόνια.

«Ήταν ντροπιαστικό, ήταν εξευτελιστικό. Έχασα τον καλύτερό μου φίλο» δήλωσε η Ριάνα για τον τότε αγαπημένο της, ενώ τόνισε πως ανησύχούσε πολύ για εκείνον.

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση… Όσο οργισμένη, πληγωμένη και προδομένη και να ήμουνα, ένιωθα ότι έκανε ένα σφάλμα και ότι χρειαζόταν βοήθεια… Αλλά ποιος θα τον βοηθούσε; Κανείς δεν επρόκειτο να του συμπαρασταθεί. Όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για ένα τέρας και αυτό με ανησυχούσε», δήλωσε η Ριάνα μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Φυσικά οι εν λόγω δηλώσεις της προκάλεσαν για άλλη μια φορά ποικίλα σχόλια, ωστόσο όλοι συμφωνούν ότι η Ριάνα έδειξε την πιο ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά της.