Σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Κυριακή 19 Αυγούστου- στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια απονεμήθηκαν τα «Do Something Awards 2012».

Τα εν λόγω βραβεία τιμούν τους νέους κάτω των 25 ετών από το χώρο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του αθλητισμού κ.α για την σημαντική προσφορά τους στην τέχνη αλλά και για το κοινωνικό τους έργο, ενώ ταυτόχρονα τους ανταμείβει με χρηματικά έπαθλα, δημοσιότητα αλλά και συνεχή στήριξη από τον οργανισμό «DoSomething».

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών πλήθος νεαρών -και όχι μόνο- κυριών από τον χώρο της σόουμπιζ, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Σοφία Μπους, Ολίβια Μουν, Άσλεϊ Γκριν, Νίκι Ριντ, Κρίστεν Μπελ, Μπέλα Θρόουν, Λία Μισέλ, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, το μοντέλο και ηθοποιός Άλεκ Γουέκ, η τηλεπερσόνα και μουσικός Κέλι Όσμπορν και πολλοί ακόμη.

Στο κόκκινο χαλί των «Do Something Awards 2012» περπάτησαν επίσης οι γοητευτικοί ηθοποιοί Γουίλ Φέρελ και Μπεν Άφλεκ, ο μουσικός Γουίλ Αι Άμ κ.α.

Το μεγάλο βραβείο της βραδιάς «Grand Prize» το οποίο συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των $100.000 κέρδισε η ηθοποιός Κάτια Γκομεζ.

Η Τελετή απονομής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά την Τρίτη 21 Αυγούστου από το VH1.