Γκλεν Γκρίνγουολντ: Από το Salon στον Guardian

Ο Γκλεν Γκρίνγουολντ ένας από τους πλέον επιτυχημένους πολιτικούς σχολιαστές στην Αμερική ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ενημερωτική ιστοσελίδα Salon για την οποία αρθρογραφούσε τα τελευταία πεντέμισι χρόνια. Από την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Γκρίνγουολντ θα αρθρογραφεί για την διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Guardian.

Ο Γκλεν Γκρίνγουολντ, ένας από τους πλέον επιτυχημένους πολιτικούς σχολιαστές στην Αμερική, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ενημερωτική ιστοσελίδα Salon για την οποία αρθρογραφούσε τα τελευταία πεντέμισι χρόνια. Από την προσεχή Δευτέρα 20 Αυγούστου θα αρθρογραφεί για την διαδικτυακή έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Guardian.

«Ο Guardian μου δίνει την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ένα διαφορετικό κοινό, πιο διεθνοποιημένο και να επεκτείνω τους ορίζοντές μου» δήλωσε πρόσφατα ο Γκρίνγουολντ. «Το Salon υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά μου και η απόφαση να τους αφήσω δεν ήταν εύκολη. Όμως θαυμάζω τη δημοσιογραφία του Guardian και αποφάσισα να αποδεχτώ την πρότασή του» τόνισε.

Ο Γκρίνγουολντ είναι νομικός ειδικευμένος στο συνταγματικό δίκαιο και συγγραφέας. Θεωρείται μία από τις πλέον φιλελεύθερες φωνές στην Αμερική. Τα άρθρα του δημοσιεύονται συχνά σε εφημερίδες όπως οι «New York Times» και οι «Los Angeles Times». Τα βιβλία του έχουν γίνει μπεστ σέλερ, ενώ έχει κερδίσει πολλά δημοσιογραφικά βραβεία. Το νέο του βιβλίο έχει τίτλο «Δικαιοσύνη για τους λίγους και ισχυρούς» και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Παλιότερα είχε δώσει συνέντευξη στο Βήμα, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

https://www.tovima.gr/media/article/?aid=381776

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ο πίνακας που «γέρνει» Ο Γκαλάτσι-Γκαλάτσι φρόντισε να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη γύρω από τα νέα, υπερσύγχρονα συστήματα που κρατούν ανέπαφα τα έργα τέχνης,... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk