Περί διαπραγμάτευσης ο λόγος….

Περί διαπραγμάτευσης ο λόγος…. | tovima.gr

Η σκληρή διαπραγμάτευση συνεχίζεται και απο αυτή την Κυβέρνηση,μόνο που τώρα με τον κ.Σαμαρά ως πρωθυπουργό και τον κ.Κούβελη ώς νέο συμμετέχων σε αυτή(την κυβέρνηση),η διαπραγμάτευση είναι ακόμη πιο σκληρή…. <<Ψαλίδι>> 22,6 εώς 40% στο εφάπαξ ΄Περικοπές σε συντάξεις Αύξηση ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης σχεδόν για όλους απο το 2013…. Νέες κατα χιλιάδες οι »εφεδρείες» Αύξηση Ανεργίας……

Αυτό που φυσικά πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας,είναι πως ότι μέτρο παίρνεται απο αυτή την Κυβέρνηση είναι μέτρο πατριωτικό,και λαμβάνεται έχοντας όλοι λάβει κατα νού πώς έτσι η Ελλάδα θα σωθεί…ακόμη και αν ο ίδιος ο Έλληνας »πεινάει»,η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει,ακόμη και αν εκατοντάδες Ελληνικές οικογένειές πτωχεύουν καθημερινά. <<Περάσαμε δύσκολα,και θα περάσουμε και άλλες δυσκολίες>>…..δλδ μείνατε χωρίς δουλεία,κάποιοι φτάσατε σε σημείο να ψάχνεται στα σκουπίδια για την τροφή σας,όμως μην φοβάσαι και δεν θα συνεχιστεί για πολύ αυτό,τα συσσίτια στο τέλος θα είναι το μεγάλο μας κατόρθωμα και θα αξίζει την ψήφο σου,για να συνεχιστή. Άνεργη μάνα μου εσύ,που μεγαλώνεις μόνη το παιδί σου,καταλαβαίνουμε την οργή σου αλλά έτσι πρέπει να γίνει….

Νέε μου άνεργε εσύ,που τα όνειρα σου σκοτώνουμε,που έχεις δύναμη να στύψις πέτρα αλλά δεν σε αφήνουμε,καταλαβαίνουμε την οργή σου αλλά εμείς σε θέλουμε ξεκούραστο…μέχρι να εξουθενωθείς απο την ξεκούραση και μετά ότι και να σου δώσουμε θα σου φανεί χρυσός… Πατέρα εσύ που το παιδί σου δεν μπορείς να βοηθήσεις πια,μην στεναχωριέσαι,και να τους λες πως εμείς εδώ στην Ελλάδα κάποτε τρώγαμε μπομπότα,και κλοτσούσαμε πέτρες γιατί δεν είχαμε μπάλες…. Όσο για εσένα καλέ μου παππού και καλή μου γιαγιά,μην οργίζεσαι που δεν μπορείς να βοηθήσεις ,που δεν μπορείς να δώσεις ένα χαρτζιλίκι στα εγγόνια,που δεν μπορείς ούτε καλά καλά να τα βγάλεις εσύ πέρα…..εσύ ειδικά θυμήσου,υπήρξαν και χειρότερες καταστάσεις και όμως η Ελλάδα τα κατάφερε(και ας κουβαλούσαν τους Έλληνες καθημερινά με ξύλινα καρότσια)….

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πώς οι αποφάσεις της Κυβέρνησης παίρνονται με πάνω από όλα το αίσθημα Κοινωνικής Δικαιοσύνης!!! Σκεφτήκατε ποτέ άραγε τι να λέει ο Νέος που γυρνάει σπίτι μου και βλέπει την μητέρα του να κλαίει και πώς νιώθει,γιατί δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει και φοβάται μήπως βγουν στο δρόμο?Σκεφτήκατε ποτέ τη λένε οι γονείς στο παιδί τους,που εσείς καθημερινά του καταστρέφεται τη ζωή….

Πείτε μου πια αισιοδοξία να πουλήσω μέσα απο την ανάρτηση μου,πείτε μου πόσο αισιόδοξος πρέπει να γίνω για να σας αρέσω?Λυπάμαι εγώ δεν είμαι,και δεν μπορώ να παπαγαλίσω ψευδείς ή ελλείπείς κατορθώματα,δεν γίνετε να γράψω κάτι άλλο από αυτό που εγώ ζώ καθημερινά. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος πλέον και θα συμφωνήσω με αυτόν που το είπε,<<….θα περάσουμε και άλλες δυσκολίες>>.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk