Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον επί πολλά έτη σύζυγό της, η Τζένι Γκαρθ φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από το ρόλο της Κέλι στη νεανική σειράς Beverly Hills, 90210 των 90s και ο πρώην σύζυγός της επίσης ηθοποιός Πίτερ Φασινέλι που συμμετείχε στις ταινίες «Twilight» ως αρχηγός των βαμπίρ, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον περασμένο Μάρτιο έπειτα από 11 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Πριν λίγο καιρό οι φωτογραφίες της υπερβολικά αδυνατισμένης Τζένι Γκαρθ έκαναν τον γύρω του διαδικτύου και πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για διατροφικές διαταραχές που προκλήθηκαν εξαιτίας του διαζυγίου της.

Ωστόσο η 40χρονη σταρ φαίνεται πως μετά την… μπόρα του χωρισμού διανύει μια όμορφη περίοδο στην ζωή της, καθώς βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του φωτογράφου Νόα Άμπραμς.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να περπατά χέρι-χέρι στο Λος Άντζελες, με την Τζένι Γκαρθ να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή.

Πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον επιβεβαιώνουν ότι έχει αρχίσει να βγαίνει ραντεβού, ωστόσο τονίζουν ότι η ηθοποιός θέλει να κάνει αργά και σταθερά βήματα, σε όποια επόμενη σχέση της