Ενώ τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρίστεν Στιούαρτ να… απολύεται από το σίκουελ της Χιονάτης -καθώς η εταιρεία παραγωγής ετοιμάζεται να μετατρέψει το κλασικό παραμύθι σε τριλογία- κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η Universal ανέλαβε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Είμαστε φοβερά υπερήφανοι για την ταινία και αναζητούμε όλες τις πιθανότητες προκειμένου να συνεχίσουμε την ταινία. Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Κρίστεν Στιούαρτ έχει απολυθεί είναι αναληθή», τονίζει σε δήλωσή της η Universal.

Ωστόσο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η νέα ταινία θα επικεντρώνεται στον Κυνηγό Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος είναι αρκετά… σταρ για να σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της ταινίας, γεγονός που κάνει την απομάκρυνση της Στιούαρτ πιο εύκολη για την παραγωγή.

Από την άλλη ένα τέτοιο ενδεχόμενο ενδέχεται να φουντώσει τα σχόλια περί σεξιστικής αντιμετώπισης. «Όταν οι άνδρες απατούν, δεν χάνουν την δουλειά τους» σχολίασε ήδη στο twitter της η ηθοποιός Σοφία Μπους αναφερόμενη στα δημοσιεύματα που ήθελαν την συνάδερφό της Κρίστεν Στιούαρτ να απομακρύνεται από το σίκουελ της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» έπειτα από την ερωτική σχέση-σκάνδαλο με τον σκηνοθέτη της Ρούμπερτ Σάντερς.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώην λαμπερό ζευγάρι Στιούαρτ-Πάτινσον που θα αποτελούσε την έκπληξη στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards που θα γίνει τον επόμενο μήνα, ακύρωσε την κοινή του εμφάνιση, με την Κρίστεν Στιούαρτ να κατευθύνεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για την προώθηση της ταινίας «On The Road» όπου πρωταγωνιστεί.