Ο Ολιβιέ Σαρκοζί και η Μέρι Κέιτ Όλσεν απέκτησαν την δική τους ερωτική φωλιά στη Νέα Υόρκη.

Ο 42χρονος αδερφός του πρώην Γάλλου προέδρου και η 25χρονη ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, θα στεγάσουν τον έρωτά τους σε ένα παλιό αρχοντικό 146 ετών στην 14η Οδό.

Πρόκειται για μια βίλα 390 τ.μ που απλώνονται σε πέντε ορόφους, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα μεγάλο κήπο και ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο γι’ αυτή την αγορά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post λατρεύουν το γεγονός ότι είναι τόσο παλιό, ακόμη κι αν πρέπει να κάνουν κάποια ανακαίνιση. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο τους δεν σκέφτονται να συζήσουν άμεσα.

«Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Ο Ολιβιέ αγόρασε αυτό το σπίτι έτσι ώστε να περνά περισσότερο χρόνο με την Μέρι Κέιτ, παρ’ όλο που δεν πρόκειται να ζήσουν ακόμη μαζί καθώς και οι δύο θεωρούν ότι είναι πολύ νωρίς. Όμως ο Ολιβιέ μιλά για εκείνη συνέχεια στους φίλους του και έχει ομολογήσει ότι είναι ότι καλύτερο του έχει συμβεί εδώ και πολύ καιρό» αναφέρει ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολιβιέ Σαρκοζί έχει ήδη ένα διαζύγιο ενώ η τελευταία του σχέση ήταν με την ηθοποιό Στέλα Σνάμπελ, ενώ η Μέρι Κέιτ Όλσεν χώρισε από τον σύντροφό της και καλλιτέχνη Νέιτ Λόουμαν το 2010.